ARMIN VAN BUUREN @ PAPAYA - Ulaznice

ARMIN VAN BUUREN @ PAPAYA - Ulaznice ©

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

CLUB PAPAYA EXCLUSIVE EVENT:


08.07.2011. ARMIN VAN BUUREN (No1 DJ IN THE WORLD)
http://www.arminvanbuuren.com/

NAJBOLJI DJ SVIJETA ARMIN VAN BUUREN PONOVNO POTVRDIO SVOJ NASTUP U PAPAYI
Najbolji DJ današnjice, jedini koji je četiri puta izabran prema prestižnom izdanju „ DJ MAG TOP 100“ za najboljeg svjetskog DJ-a- ARMIN VAN BUUREN i ovog ljeta svira u PAPAYI. Svi fanovi diljem svijeta plesat će sa Arminom u Papayi u petak 8. srpnja. 
Jedna od najuzbudljivijih ljetnih sezona je pred nama, a PAPAYA i ove godine nastavlja micati granice najbolje ljetne zabave. Tako će ove sezone svjetskoj publici PAPAYA predstaviti čak devet velikih glazbenih festivala te dva zasebna gostovanja! Napomenimo, da su za većinu njih potvrđena ekskluzivna gostovanja, mnoga se imena po prvi puta pojavljuju u regiji uopće, a pozornica PAPAYE rezervirana je samo za najveće.


«PAPAYA je moja omiljena ljetna destinacija, koja me i prošlog ljeta ostavila bez daha. Ovo je moj treći nastup u Papayi i rado se vraćam svake godine ponovno. Pozivam sve svoje fanove iz Hrvatske ali i iz svijeta da nam se pridruže na nezaboravnom glazbenom putovanju te dočekaju sa mnom poznati Papayin izlazak sunca « izjavio je Armin Van Buuren ususret dolasku u PAPAYU.
ARMIN VAN BUUREN – 34-godišnji Nizozemac glazbom se bavi od ranog djetinjstva. Kada bi krenuli brojat sve titule koje je osvojio, ili pokušali spojit sve gradove u kojima je nastupao trebalo bi nam nekoliko mjeseci da nacrtamo čitavu mapu. Armin je jedina persona u svijetu „dance scene“ koja već četvrti put sjedi na tronu, tj. osvaja prestižnu nagradu za najboljeg svjetskog Dj-a. Ako pažljivo pogledamo listu najboljih zapazit ćemo da je Armin ispred popularnog David Guette i drugih velikana scene. Njegovo posljednje remek djelo, album „MIRAGE“ očekivano je zasjeo na sve vrhove radio i tv glazbenih ljestvica, a plesni podiji i festivali diljem svijeta plesali su na singl uspješnice kao što su „Not Giving Up On Love (vs Sophie Ellis Bextor)“, „Feels So Good (feat. Nadia Ali)“, „Take  A Moment (feat. Winter Kills)“ i dr. Autor je najslušanije emisije elektronske glazbe STATE OF TRANCE, koja se iz Amsterdama emitira diljem svijeta, a broj slušatelja iste prelazi 10 000 000. Armin je ponosni vlasnik jedne od najvećih i najcijenjenijih diskografskih kuća na svijetu- ARMADA. Ovog ljeta Armin će postat ponosni otac po prvi put, a nastup u Papayi bit će mu jedan od rijetkih ovog ljeta.

VIP RESERVATIONS & INFO: info@papaya.com.hr

Papaya official web: www.papaya.com.hr

Galerija događaja

  • AvB1_sajt
  • AvB2_sajt
  • AvB5_sajt
  • AvB4_sajt
  • AvB3_sajt