ARENA ICE FEVER 2012 / 2013  - Ulaznice

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

 Pan Arena Ice Fever vraća se u Zagreb! U nedjelju 13. siječnja, kada prvi pak padne na led Arene Zagreb, počet će drugi dio ovosezonskog Pan Arena Ice Fevera tijekom kojeg će Medvjedi do 27. siječnja odigrati pet utakmica Erste Bank hokejske lige. Pred 15.000 navijača, koliko se očekuje na svakoj utakmici, ugostit će Innsbruck, Villach, Dornbirn te još dva suparnika koja će biti poznata do 21. siječnja.

 

Medvjedima će ovo biti prvo gostovanje u 2013. u ljepotici na Laništu, ali ne i premijerno. Premijera je bila 2010/2011. Tada su odigrali četiri ogleda. Prvo su ugostili Klagenfurt, zatim Vienna Capitalse pa Telemach Olimpiju i na kraju Villach. Pobjede su upisali protiv Olimpije i Koruških orlova, u dvoboju s Klagenfurtom uzeli su bod u produžetku, dok su s Capsima upisali poraz.

 

Prošle sezone su se u Areni zadržali duže te ugostili čak sedam momčadi - Acroni Jesenice, Sapu Fehervar AV19, Klagenfurt, Villach, Telemach Olimpiju, Red Bull Salzburg i Black Wingse iz Linza. Slavljenički s dva boda izašli su iz utakmica s Jesenicama, KAC-om, Olimpijom i Red Bullom, u susretima s Albom Volan i VSV-om uzeli su po bod u produžetku, dok su poraz morali priznati od Linza. Od tih sedam utakmica svakako moramo izdvojiti onu s Jesenicama, Villachom i Red Bullom. Protiv Jeseničana su Medvjedi matematički osigurali doigravanja, a protiv Villacha su postigli svoj 500. gol u Erste Bank hokejskoj ligi. Naravno, tu je i famozni dvoboj s Crvenim bikovima koji su tada nestali u svega 69 sekundi. Naime, toliko je zagrebačkim oklopnicima bilo potrebno da zabiju četiri gola, prelome utakmicu i uzmu dva boda.

 

Ove 2012./2013. Medvjedi su napravili korak, čak možda i dva, dalje. U sezonu su uklizali ljetnim Arena Ice Feverom u Puli tijekom kojeg su odigrali dvije utakmice Erste Bank hokejske lige (Telemach Olimpija i Vienna Capitals) u rimskom amfiteatru starom više od 2000 godina, zatim je u studenom uslijedio prvi dio Pan Arena Ice Fevera (Telemach Olimpija, KAC, Red Bull), a za nekoliko će dana Zagreb uhvatiti još jednom ledena groznica. Za vrijeme prvog dijela AIF-a Medvjedi su ostvarili dvije pobjede i jedan poraz. Bez bodova su ostali u prvoj utakmici koju su odigrali s Olimpijom, da bi zatim uslijedila pobjeda protiv Klagenfurta i prvo mjesto na ljestvici, a kasnije i pobjeda protiv Red Bulla. Sada će pak zagrebački ledeni dečki od 13. do 27. siječnja u sklopu drugog dijela Pan Arena Ice Fevera snage odmjeriti s Innsbruckom, Villachom, Dornbirnom i još s dva, zasada nepoznata, suparnika.

 

Ulaznice za drugi dio Pan Arena Ice Fevera su u prodaji, a sve informacije vezane za ulaznice možete pronaći OVDJE

 

RASPORED UTAKMICA U ARENI ZAGREB

 

13. 01. 2013. (17:20) Arena Zagreb / HTV
KHL Medveščak Zagreb - HC TWK Innsbruck

18. 01. 2013. (19:05) Arena Zagreb / SportKlub
KHL Medveščak Zagreb - EC VSV

 

20. 01. 2013. (17:20) Arena Zagreb / HTV
KHL Medveščak Zagreb - Dornbirner EC

25. 01. 2013. (19:05) Arena Zagreb / SportKlub
KHL Medveščak Zagreb - TBD

27. 01. 2013. (17:20) Arena Zagreb / HTV
KHL Medveščak Zagreb - TBD