arctic monkeys 2022 - Ulaznice

Arctic Monkeys

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

[ OBAVIJEST ORGANIZATORA - CHARM MUSIC ]

Niže možete pronaći važne informacije o koncertu Arctic Monkeys u Puli 16. kolovoza:

ULAZ

Ulaz A i B – ulaznice „Floor/Parter“, „Loggia/Loža“ i „Invalidska kolica/Wheelchair“

Ulaz C i D – ulaznice „Tribunes/Tribine“ i „Lawn/Travnjak“

Očekuju se gužve, molimo dođite na vrijeme i sa sobom ponesite identifikacijski dokument sa fotografijom (osobna iskaznica, putovnica, vozačka dozvola… ).

Svaka osoba neka ima svoju ulaznicu i svoj identifikacijski dokument pripremljen prilikom ulaska na koncert.

SATNICA

18:30 - Otvaranje ulaza

20:00 - Inhaler

21:15 - Arctic Monkeys

INFORMACIJE O POSEBNOJ REGULACIJI PROMETA U BLIZINI PULSKE ARENE

Povodom održavanja koncerata Arctic Monkeys dana 16. kolovoza u večernjim satima za vrijeme trajanja koncerata neće biti dozvoljen promet motornih vozila na sljedećim prometnicama oko Arene:

- u Istarskoj ulici, od raskrižja sa Scalierovom ulicom do Trga Nimfej

- na Trgu Nimfej, od Istarske ulice do Flavijevske ulice

- na Šetalištu Nella Milottija

- u Amfiteatarskoj ulici

- u Scalierovoj ulici, od raskrižja sa Istarskom ulicom do raskrižja sa Stiglichevom ulicom

- u Nezakcijskoj ulici

- na Trgu Ozad Arene

Stanarima i vlasnicima poslovnih subjekata na tom području promet navedenim prometnicama će biti dozvoljen. Također, za vrijeme trajanja ukrcaja i iskrcaja opreme izvođača u određenim periodima u danu bit će otežan promet/sužena cesta ispred same Arene.

Molimo sve koji dolaze na koncert da parkiraju na Rivi i na Mandraču, kako se u gradu ne bi stvarale nepotrebne gužve.


Eventim blagajna („Box Office“ na slici) raditi će od 16:00 na dan samog koncerta. Na blagajni moći ćete kupiti ulaznice za koncert Tame Impala.

Molimo kupce da isprintaju svoje print@home ulaznice (ukoliko niste u mogućnosti – pojačajte brightness na mobitelu na najjače prilikom ulaska na koncert).

Ulaznice kupljene opcijom „Pick up Outlet/Podizanje ulaznica na prodajnim mjestima“ moraju se podići sa KODOM na prodajnim mjestima sa sljedećeg linka - https://www.eventim.hr/hr/news/2017/11/new-delivery-option-at-eventim-hr-639821.html. Kod je stigao u potvrdi narudžbe.

Želimo Vam lijep provod na koncertu!***

Dogovoren je proces repersonalizacije ulaznica za događaje:

Arctic Monkeys @ Arena Pula - 16. 08. 2022.

Tame Impala @ Arena Pula - 17. 08. 2022.

Repersonalizacija (promjena imena) moguća je jedino u slučaju kada se radi o očitoj grešci u pisanju imena i prezimena ili u slučaju promjene samo imena, s istim prezimenom (npr. Ivan Horvat mijenja ulaznicu na Katarina Horvat).

Nije moguće promijeniti ulaznicu na potpuno drugačije prezime.

U slučaju nemogućnosti dolaska na koncert iz bilo kojeg razloga, kupac može zatražiti povrat sredstava.

REPERSONALIZACIJE I POVRATI MOGUĆI SU ISKLJUČIVO DO 05.08.2022.

Zahtjev za repersonalizaciju ili povrat sredstava potrebno je poslati na info@eventim.hr do 05.08.2022.

U zahtjevu je potrebno navesti ID narudžbe ili priložiti sliku ulaznica s vidljivim barkodom. Potrebno je navesti željenu promjenu/obrazloženje. Zahtjev je potrebno poslati s email adrese koja je vezana uz narudžbu.


***


RASPRODANO / SOLD OUT
ULAZNICE KREĆU U PRODAJU 24.11.2021. U 10:00 SATI.

Arctic Monkeys vraćaju se na pozornice prvi put nakon Tranquility Base Hotel & Casino turneje, koja je završila 2019. godine. Koncert zlatne četvorke iz Sheffielda održat će se 16. kolovoza 2022. u pulskoj Areni.

Ovaj britanski bend sljedeće godine planira nekoliko odabranih koncerata usred ljeta, i to u Hrvatskoj, Češkoj, Turskoj te Bugarskoj, pa je tako i Pula stigla na popis odabranih destinacija.


VAŽNE INFORMACIJE: ARCTIC MONKEYS @ PULA

Ulaznice kreću u prodaju u srijedu, 24.11.2021. u 10:00 sati.

Ulaznice će biti moguće kupiti isključivo online na www.eventim.hr. Ulaznice neće biti dostupne na prodajnim mjestima Eventima.


NAPOMENA: Eventim je jedini ovlašteni distributer ulaznica za koncert grupe Arctic Monkeys u Puli. Molimo da ulaznice kupujete isključivo putem ovlaštenih distributera ulaznica.

Preporučujemo da prvo provjerite jeste li na službenim stranicama ovlaštenog prodavača (u našem primjeru, na www.eventim.hr i na partnerskim web stranicama www.eventim.si, www.eventim.hu, www.eventim.ro, www.oeticket.com), da obraćate pozornost na proces kupovine u kojem će se prikazati sve stavke koje spadaju pod naplatu te koje morate potvrditi. Bitno je da pažljivo čitate i pratite iznose koji bi mogli odstupati od nominalne cijene ulaznica kako bi spriječili kupovinu na neovlaštenim prodajnim kanalima. Kako bi izbjegli loše iskustvo i visoke troškove, molimo vas da slijedite gornje naputke.

Dodajemo kako je moguće da s ulaznicama kupljenima preko neovlaštenih prodajnih kanala neće biti moguć ulaz!


Moguće je kupiti maksimalno 4 ulaznice u narudžbi.

Ulaznice će biti personalizirane! U procesu kupovine bit će potrebno upisati podatke od svih posjetitelja koji će koristiti ulaznice. Samo osobi čije se ime nalazi na ulaznici bit će omogućen ulazak na koncert nakon provjere osobne iskaznice. Molimo pažljivo upisujte podatke prilikom kupovine.

Cijene ulaznica su:

Loža – numerirano sjedenje – 559,00 HRK

Parter – stajanje – 499,00 HRK

Kamene tribine – slobodno sjedenje – 479,00 HRK

Travnjak – stajanje – 299,00 HRK

Ulaznica za osobe u invalidskim kolicima - 249,00 HRK

Raspored kategorija možete vidjeti na sljedećem prikazu:


Djeca do 6 godina ulaze besplatno, ako sjede roditeljima u krilu.

Djeca mlađa od 16 godina moraju biti u pratnji odrasle osobe.

Osobe s invaliditetom u invalidskim kolicima ne ulaze besplatno. Dostupan je ograničen broj ulaznica za osobe u invalidskim kolicima po cijeni od 249,00 kuna. Osobe u invalidskim kolicima bit će smještene na prostoru partera.

Dostupni načini dostave ulaznice:

  • Poštanska dostava (Hrvatska) 38,00 HRK
  • DHL Hrvatska 99,00 HRK
  • Inozemna preporučena pošta 50,00 HRK
  • Preuzimanje ulaznica na određenim prodajnim mjestima u Hrvatskoj 15,00 HRK
  • Preuzimanje ulaznica na blagajni na dan događaja 15,00 HRK
  • Print@home 0,00 HRK

Dostupni načini plaćanja:

  • Plaćanje karticom – Diners, Maestro, MasterCard, Visa. Prilikom online kupovine plaćanje je najčešće potrebno verificirati tokenom, mtokenom, čitaćem kartica, putem aplikacije matične banke…
  • Uplata na račun Eventima (dostupno samo uz odabir poštanske dostave) - dostupan samo za kupce iz Hrvatske

Eventim naplaćuje naknadu za obradu narudžbe u visini od 10,00 HRK neovisno o broju ulaznica u narudžbi.


Kako bi osigurali neometanu prodaju ulaznica, samo u slučaju velikog broja posjeta, otvorit će se Čekaonica, tj. „waiting room“. Ta Čekaonica će vas staviti u red čekanja za ulazak na stranicu i kupnju ulaznica. Sustav će vas automatski preusmjeriti na proces kupovine čim se oslobode poslužitelji.


Organizator događaja ima pravo zahtijevati od sudionika događaja koji su kupili ulaznice da se pridržavaju određenih zdravstvenih i sigurnosnih protokola i zahtjeva, bilo da ih odredi organizator događaja, izvođač ili spadaju pod mjesta održavanja događaja, u skladu s važećim odredbama zakonodavstva koje uređuje prisustvovanje događajima. Iskustvo je pokazalo da takav zahtjev može uključivati, ali nije ograničen na, dostupnost i predočenje iskaznice o cijepljenju, obavezu nošenja maske i dezinfekcije za ruke ili poštivanje pravila socijalnog distanciranja, no ovi se zahtjevi također mogu nadopuniti ili zamijeniti s drugim zahtjevima. Pravila i propisi, za koje su mjerodavni prije svega važeći zakoni i vladini dekreti, a epidemiološki propisi koji su na snazi u vrijeme održavanja događaja, objavljeni su na web stranicama organizatora događaja i mjesta održavanja. Molimo vas da budete u toku s ovim informacijama! Napominjemo da je poznavanje pravila i ograničenja ulaska na događaj uvijek odgovornost sudionika, odnosno vas, dok je njihovo provođenje odgovornost organizatora događaja. Stoga, ako zanemarite ili prekršite pravila ulaska koja su najavljena ili propisana zakonom, organizator događaja ima pravo odbiti pristup vama ili vlasniku ulaznice koju ste vi kupili, ali ste prenijeli na nekog drugog (vlasnika ulaznice), ili zatražiti da vlasnik ulaznice napusti događaj, bez naknade, obeštećenja i/ili povrata cijene ulaznice ili određenog dijela cijene ulaznice.