antivalentinovo 7 novi datum - Ulaznice

AntiValentinovo #7

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Vrata se otvaraju u 19:00, od 19:45 na pozornicu stiže Alejuandro Buendija & Sinovi, u 20:45 Živo Blato, nakon njih se na stage penje bend iznenađenja, a od 22:15 na pozornici praše Let 3.


TESTIRANJE:

- kreće od 17:30 ispred dvorane - cijena 50kn

- prijave za testiranje idu putem obrasca na linku: https://forms.gle/wnLi6raYhphGt55i6

* Ako se neko želi testirati ranije može to napraviti također za 50kn uz predočenje ulaznice od AntiValentinova na

DRIVE-IN PUNKT: ISTOČNO PARKIRALIŠTE VELESAJAM, UL. J. ANTALLA / AV. V. HOLJEVCA


SEDMO ANTIVALENTINOVO U NOVOM TERMINU


ALEJUANDRO BUENDIJA I SINOVI NASTUPIT ĆE NA ANTIVALENTINOVU #7 UZ LET3 I ŽIVO BLATO

JOŠ SAMO DVA DANA DO POVOLJNIJIH ULAZNICA!!!

Zbog trenutne epidemiološke situacije AntiValentinovo #7 najavljeno za 25.2., pomiče se u novi sigurniji termin i održati će se za točno mjesec dana, u petak 4.3., u Boćarskom domu.

Sve već kupljene ulaznice vrijede i za novi termin, a ukoliko vam on ne odgovara možete ih vratiti na istom prodajnom mjestu gdje ste ih i kupili do 11.2.2022.

Ako ste ulaznice kupili online, povrat sredstava možete zatražiti slanjem e-mail zahtjeva na info@eventim.hr do 11.2.2022. U zahtjevu je potrebno navesti ID narudžbe.

No ukoliko još nemate ulaznice, požurite po njih dok ih ima po povoljnijim cijenama, a to je još samo danas (4.2.) i sutra (5.2.), jer nakon toga cijena ponovo raste!

Na sedmom izdanju najvećeg zimskog festivala koji njeguje širokoprihvaćenu tradiciju alternativnog obilježavanja Dana zaljubljenih, kao headlineri su već najavljene heavy metal ikone Živo Blato, koje predvodi karizmatični general Vasiji Mitu (aka Siniša Vuco) i koji jedva čekaju novi nastup pred zagrebačkom publikom nakon nekoliko godina, te domaćini Antivalentinova – Let3, koji i ovaj put spremaju do sada ekskluzivni i do sada neviđeni program koji će začiniti niz glazbenih gostovanja, redom s izvođača s kojima su ostvarili suradnje.

Ali, kao što smo najavljivali, naravno da to nije sve!

Na pozornici Antivalentinova u petak 4.3., zasvirati će i Alejuandro Buendija (aka Saša Antić /TBF), u pratnji svojih vjernih Sinova. Njegov posljednji album "Škrinja" glazbena kritika proglasila je "soundtrackom" pandemije i jednim od najboljih albuma 2020-te, a njihovi eksplozivni live nastupi definitivno su nešto što se ne propušta.

Iako je i ove godine moto AntiValentinova #7 "Ništa glazba, samo karanje", uz sva navedena imena očekuje nas hrpa dobre glazbe uz koju valja dobro razgibati tijelo i na najjače pustiti glas! :)

I šećer na kraju, uskoro objavljujemo još dva nova datuma jer Antivalentinovo #7 ove godine kreće na put, te će tako priliku da vide ovaj jedinstveni show dobiti publika u Rijeci i Kaštelima.


Cijene ulaznica od 80 kn za jednu osobu i 140 kn za dvije osobe vrijede do 5.2., a od 6.2. do koncerta iste rastu. Dostupne su u sustavu Eventim.hr i na prodajnim mjestima Eventima, Dirty Old Shopu (Tratinska 18) i Rockmarku (Ulica Hrvatske Bratske Zajednice 4).

Za sve one kojima novi termin ne odgovara, rok za povrat novca za već kupljene ulaznice je od danas, 4.2. do 11.2. (uključujući i 11.2.), na prodajnom mjestu gdje su i kupljene.Koncert će se održati uz sve epidemiološke mjere uz predočenje covid potvrde na ulazu te uz testiranje (uz plaćanje) koje će biti omogućeno prije koncerta na ulazu.ANTIVALENTINOVO #7

eventim.hr
Osobe s invaliditetom ulaze besplatno, pratnja plaća ulaznicu.

Djeca do sedam godina ulaze besplatno.