lado šibenik 2021 - Ulaznice

Ansambl narodnih plesova i pjesama LADO

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Kako i samo ime ovogodišnjeg programa govori, Ansambl narodnih plesova i pjesama LADO iz godine u godinu na šibenske tvrđave donosi novitete, kako kroz programe tako i kroz sastav u kojem nastupaju. Ovog ljeta na redu je predstavljanje programa Sako leto ima nekaj novoga, koje će na Tvrđavi Barone 14. srpnja izvesti orkestar i solisti Ansambla LADO. Uz vrhunske plesne izvedbe, poznato je kako se Ladovi umjetnici mogu s lakoćom transformirati i u reprezentativni folklorni zbor, a u ovo pandemijsko vrijeme i u manji vokalno-instrumentalni ansambl.

Kroz jednosatni program, Ladovi solisti i glazbenici prikazat će glazbenu baštinu Moslavine, Posavine, zagrebačkog Prigorja, Slavonije, Baranje, Bačke, Podravine, Međimurja i Dalmacije. Glazbene obrade potpisuju Božo Potočnik, Marijan Makar, Emil Cossetto, Duško Topić, Alan Kanski, Marko First i Zlatko Potočnik.

Kao i uvijek, programom se nastoji prezentirati bogatstvo i raznolikost hrvatske instrumentalne i vokalne narodne glazbe i izričaja kao i raznovrsna tradicijska glazbala, a zahvaljujući jedinstvenoj kolekciji narodnih nošnji neprocjenjive vrijednosti i ljepote, koncerti Ansambla su svojevrsna revija hrvatskog tradicijskog ruha.

ULAZNICE U PRETPRODAJI


Ulaznice za izvedbu po cijeni od 120 kuna kreću u pretprodaju od srijede, 30. lipnja u podne, ekskluzivno za korisnike Mastercard® i Maestro® kartica, online putem sustava Eventim. Oni najbrži ostvaruju i popust od 15% na ograničeni kontigent ulaznica.

U regularnoj prodaji ulaznice su od petka 2. srpnja u podne u sustavu Eventim (online i na fizičkim prodajnim mjestima).


Djeca i osobe s invaliditetom ne ulaze besplatno.