ANGELS IN HARLEM Gospel Choir (VOUCHER) - Ulaznice

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

ANGELS IN HARLEM
GOSPEL CHOIR
04.12.2010. | 20h | KD Vatroslav Lisinski

Kada vam Bono Vox da nadimak „Angels in Harlem“ i pozove vas da mu se pridružite  na turneji; kada dobijete tu čast da vas na privatnoj audienciji blagoslovi papa Ivan Pavao II; kada nastupate za Nelsona Mandelu a predsjednik Barack Obama vas nazove svojim omiljenim gospel sastavom i pozove da uveličate njegovu inauguraciju, to onda znači da ste najpoznatiji i najbolji gospel zbor na svijetu. Sve navedeno odnosi se na „Angels in Harlem Gospel Choir“, koji ćemo po prvi puta u Zagrebu imati prilike slušati 04. prosinca 2010. u KD Vatroslav Lisinski. Angels in Harlem dolaze u punom live sastavu uz pratnju benda.

Artim Produkcija vas poziva da se pridružite pravom blagdanskom raspoloženju uz Angels in Harlem Gospel Choir koji će nam ove zime u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski prirediti nezaboravan koncert uz repertoar najpoznatijih božićnih (Silent Night, God Bless the Child), i crnačkih duhovnih pjesama (Happy Day, Amazing Grace), te raznih uspješnica zabavne i pop glazbe.

Harlem Gospel Choir je osnovan 1986. godine u njujorškom Harlemu; utemeljitelj zbora Allen Bailey je uspio svoje tada već više od dva desetljeća dugo iskustvo u zabavnoj industriji oplemeniti osnivanjem Harlem Gospel Choir-a kojim je spojio svoje aspiracije prema talent menadžmentu, kazališnoj produkciji i prikupljanju novčanih priloga u humanitarne svrhe.

Bailey je godinama bio promotor i suradnik poznatih umjetnika kao što su Lionel Ritchie & the Commodores, Prince, Michael Jackson i Isaac Hayes, a njegov utjecaj u zabavnoj industriji je utjecao i na razvoj zbora. Tijekom dugogodišnje karijere, zbor je surađivao s najvećim zvijezdama popa kao što su U2, The Chieftains, Diana Ross, Whoopi Goldberg, Harry Belafonte, Dixie Hummingbirds, Jimmy Cliff, Lyle Lovett, Lisa Marie Presley i mnogi drugi. Interpretacijom pop uspješnica su uspjeli pridobili naklonost širokog sloja publike, neovisno o vjerskim i drugim uvjerenjima.

Angels in Harlem Gospel Choir je prva postava Harlem Gospel Choir-a iz New Yorka koja je u svoje 24 godine postojanja obišla gotovo cijeli svijet u želji da svoje poruke ljubavi i mira podijele sa tisućama ljudi različitih kultura. Njihova misija je promovirati afroameričku kulturu kroz gospel što svojim dinamičnim nastupima i uspjevaju, a njegujući kulturu svog rodnog Harlema prozvani su anđeoskim ambasadorima Harlema (“Angelic Ambassadors of Harlem“).

Više informacija o izvođaču potražite na web stranici www.harlemgospelchoir.com a sve novosti vezane uz koncert biti će objavljene na stranici www.artim.hr!