Alter Bridge

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

[Obavijest organizatora - Los Angeles]

''Alter Bridge su otkazali cijelu ljetnu turneju ove godine, pa tako i koncert u Tvornici kulture 04.07. Radimo na novom terminu koncerta u 2021., no isti neće biti poznat još neko određeno vrijeme. Stoga otvaramo mogućnost povrata novca za one koji ne žele čekati novi termin, te je ulaznice moguće vratiti od petka 12.06. ove godine, na prodajnom mjestu gdje su i kupljene. Oni koji se odluče zadržati ulaznice, s njima će moći na novi termin koncerta u 2021. godini.''


Ako ste ulaznice kupili online na www.eventim.hr, povrat možete zatražiti slanjem e-mail zahtjeva na info@eventim.hr od 12.6.2020.


 

 

 

ALTER BRIDGE
TVORNICA KULTURE
SUBOTA, 4.7.2020.

Američka rock grupa Alter Bridge premijerno će nastupiti u ovim krajevima i to u subotu 4. srpnja, u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Alter Bridge predvodi jedan od najboljih vokala svoje generacije, veliki Myles Kennedy, kojeg je domaća publika dobro upoznala na rasprodanoj Šalati prije pet godina, kada je gostovao kao frontman projekta Slash feat Myles Kennedy and the Conspirators. U srpnju se Kennedy vraća s bendom Alter Bridge, američkom rock supergrupom, kojeg uz njega čine još tri člana post grunge banda Creed – legendarni gitarist Mark Tremonti (inače glavni autor banda), basist Brian Marshall i bubnjar Scott Phillips. Alter Bridge u Zagreb dolaze na velikoj svjetskoj turneji na kojoj promoviraju posljednji studijski album “Walk The Sky”, objavljen krajem prošle godine.

Ulaznice u prodaju kreću u ponedjeljak, 2. ožujka po early bird cijeni od 170 kn. Ta cijena ostat će aktualna do 22. ožujka, nakon čega se penje na 190 kn. Ako ih ostane, na dan koncerta ulaznice će iznositi 220 kn.


Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, pratnja mora imati ulaznicu.
Djeca do 7 godina ulaze besplatno uz pratnju roditelja.