Aljoša Jurinić & Petrit Ceku  - Ulaznice

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Poštovani kupci,


obavještavamo Vas kako je događaj Aljoša Jurinić & Petrit Çeku • Ljeto na Sceni Amadeo, koji se trebao održati 26.7.2018., odgođen na petak 28.7.2018. zbog loših vremenskih uvjeta.


Vrijeme i mjesto održavanja ostaje isto.


Ulaznice kupljene za stari datum vrijede za novi datum.


Ako želite vratiti kupljene ulaznice i ostvariti povrat sredstava, to možete učiniti na istom prodajnom mjestu gdje ste ulaznice kupili do 27.7.2018. 20:00.


Ako ste ulaznice kupili putem naše stranice www.eventim.hr, molimo Vas da nam se javite do 27.7.2018. 20:00 na info@eventim.hr kako bi izvršili povrat sredstava. 


Vaš Eventim
Aljoša Jurinić


Od nastupa koji su se dogodili (ili će se dogoditi do nastupa na Ljetnoj Sceni Amadeo) svakako se izdvaja rasprodani koncert u ciklusu Lisinski subotom uz Simfonijski orkestar berlinskoga radija pod ravnanjem maestra Ivana Repušića, otvaranje sezone HNK Rijeka sa njihovim orkestrom i maestrom Juranićem, otvaranje najznačajnijeg glazbenog festivala u Bosni i Hercegovini - Sarajevske večeri muzike uz Sarajevsku filharmoniju i maestra Ivu Lipanovića, recitali i koncerti diljem Europe, Azije i Amerike te netom prije nastupa na Amadeu - turneja po Kini. Svakako se može naglasiti i ono što je i dalje važno - pobjednik Schumann natjecanja u Zwickauu 2012., laureat Queen Elisabeth natjecanja u Bruxellesu 2016., dobitnik preko 30 međunarodnih nagrada te jedini hrvatski pijanist koji je ušao u samo finale glasovitog Chopin natjecanja u Varšavi 2015. godine.


Petrit Çeku


….Petrit sliči kršćanskom imenu Petar, ali zapravo znači - kobac. Na albanskom jeziku. U ornitologiji je kobac znan kao najhrabrija ptica-lovac. Petrit Çeku je moćni svirač klasične gitare. Virtuoz svjetskog glasa. Putuje svijetom, svira i drži “Master Class” za mlade gitariste. Pronosi albansku i hrvatsku glazbenu kulturu. Rođen je u Prizrenu na Kosovu, školovan i živi u Zagrebu. Mršav, žilav, dugih prstiju - kojima izvodi čarobne zvuke na drvenom instrumentu, oblika ljudskog tijela, sa šest žica. Gitara je njegov vječni pratilac. I kad spava gitara je pokraj njega. Pobrao je niz najvrednijih svjetskih nagrada. Svakodnevno vježba, satima. Tih, miran čovjek, svjestan svojeg uzvišenog talenta. Izgledom podsjeća na – Isusa…


                                                         Jutarnji list- Ulomak iz razgovora s Dobroslavom Silobrčićem
U slučaju kiše koncert će se održati u petak, 27.7. s početkom u 21 sat.