Aleksandra Radović

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Poštovani kupci,

obavještavamo Vas kako je otkazan koncert Aleksandre Radović koji se trebao održati 10.11.2019. u Zagrebu.

Povrat za kupljene ulaznice možete zatražiti na prodajnom mjestu na kojem su kupljene.

Ako ste ulaznice kupili putem naše web stranice, povrat će biti izvršen na terećenu karticu.

Hvala Vam na razumijevanju.

Vaš Eventim

______________________________________________________

Glazbena diva Aleksandra Radović nastupit će 10. studenog u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, a zbog velikog interesa mnogobrojnih pratitelja ulaznice su već sada puštene u prodaju.

Jedna od ponajboljih pop pjevačica na regionalnoj glazbenoj sceni za svoj prvi solistički nastup u Zagrebu ništa nije prepustila slučaju – za lokaciju je odabrala Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog koja joj omogućuje najvišu razinu produkcijske kvalitete i neposredan kontakt s vjernom publikom.

Mnogi će poklonici čarobnog vokala Aleksandre Radović reći da su na ovaj koncert uistinu čekali godinama, poznata kantautorica i jedna od najosebujnijih i najsnažnijih vokala u regiji, jedna je i od najtiražnijih pjevačica s blistavom karijerom koja je započela prije nešto više od petnaest godina, iz koje su proizašli i brojni hitovi koje će hrvatska publika napokon moći doživjeti i uživo na čarobnoj pozornici Lisinskog.

Od aktualnih „Ljubavi moja“, „Živeo kraj“, „Čuvaj moje srce“, „Nisi moj“, „U inat prošlosti“, „Bivši dragi“ pa sve do pjesama koja su već izrasle u pop evergreene poput balada „Karta za jug“, „Čuvam te“, „Kao so u moru“, ili „Ni zadnji ni prvi“ koju joj je darovao velikan Arsen Dedić, svoju će publiku povesti na glazbeno putovanje i retrospektivu brojnih uspješnica. Na programu će se premijerno naći i nova djela, s nadolazećeg, petog studijskog albuma, koji će svjetlo dana ugledati do kraja ove godine.

Sergej Ćetković, Nina Badrić i Nikša Bratoš samo su dio uspješnih glazbenika s kojima je surađivala, uz još mnoštvo njih s kojima redovito nastupa, stvara i uglazbljuje predivne stihove zbog kojih je dospjela do samog vrha.