ACO PEJOVIC - Ulaznice

Aco Pejović

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Dragi kupci,


objavljujemo bitne informacije vezane uz koncert Aco Pejović @ Arena Zagreb, 11.02.2023.

Predviđeno otvaranje ulaza će biti u 18:30h.

U Arenu možete ući na bilo kojem ulazu.

Preporučujemo da odaberete onaj ulaz na kojem je u tom trenutku najmanja gužva.

• PRINT@HOME ulaznice je potrebno OBAVEZNO isprintati LASERSKIM pisačem. Ulaznice nije potrebno printati u boji. Ulaznice NIJE MOGUĆE pokazati na mobitelu. Ulaznice presavinite prema uputama (kako bi dobili format ulaznice koji ćete gurnuti u aparat Arene Zagreb)

Kako bi ušli na koncert na vrijeme, APELIRAMO da dođete s ISPRINTANIM PRINT@HOME ulaznicama.

• Ulaznice kupljene opcijom "Podizanje na blagajni na dan koncerta" možete preuzeti od 17:00 na Eventim blagajni (nalaziti će se između ulaza C i D).

• Ulaznice kupljene opcijom “PREUZIMANJE NA PRODAJNOM MJESTU” morate podići na prodajnim mjestima (popis je dostupan na: https://www.eventim.hr/hr/news/2017/11/new-delivery-option-at-eventim-hr-639821.html)

Ulaznice možete podići jedino sa KODOM za podizanje koji je stigao u potvrdi narudžbe.

Kako bi ubrzali proces ulaska na koncert, molimo da svaka osoba ima svoju ulaznicu.


O ULASKU UNUTAR ARENE ZAGREB:

Ulaznice kupljene za kategoriju FAN PIT unutar Arene mogu ući na ulaz A103 I C114. Na oba ulaza će biti hostese koje će poništavati ulaznice i dijeliti narukvice.

Ulaznice kupljene za kategoriju:

LIJEVO - VIP BACKSTAGE I VIP BARSKI STOLOVI (stolovi) –unutar Arene mogu ući na dva ulaza - A 101 i A102. Na oba ulaza će biti hostese koje će poništavati ulaznice i dijeliti narukvice.

DESNO - VIP BACKSTAGE I VIP BARSKI STOLOVI (stolovi) – unutar Arene mogu ući na dva ulaza - C115 i C116. Na oba ulaza će biti hostese koje će poništavati ulaznice i dijeliti narukvice.


Posjetitelji s ulaznicama za VIP salone, VIP lože, VIP BACKSTAGE i VIP BARSKI STOLOVI imaju omogućen parking u garaži. Ulaz u garažu nalazi se između Arena dvorana i Arena trgovački centar.


Želimo Vam ugodan provod

EventimHR

info@eventim.hr


***

Naljepši poklon za Valentinovo je glazbeni spektakL jedne od najsjajnijih regionalnih zvijezda Ace Pejovića koji će se održati u Areni Zagreb 11. veljače 2023. u organizaciji koncertne agencije LION EVENTS!

Aco Pejović je posljednih godina odradio niz uspješnih koncerata na stadionima i u dvoranama diljem regije, a ovaj pred samo Valentinovo mu je prvi takav u Hrvatskoj!

Svoju mega popularnost Pejović je zaradio snimajući pjesme za potrebe filma Toma Zdravković, autobiografije o legendi narodne glazbe s kojom ga mnogi istinski obožavatelji i poistovjećuju, što mu je simbolično i kruna uspješne karijere koja traje više od 30 godina.

Ne sumnjamo kako će prepuna zagrebačka Arena 11.02.2023. uživati uz popularne hitove poput ''Ponoć je'', ''Da si tu'', ''Seti me se'', ''Oko mene'', ''Godina i jače'', ''Poplava'' i mnoge druge.


Djeca do 6 godina ulaze besplatno, ako sjede roditelju u krilu.

Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno te su smješteni na donjim tribinama na ulazu u sektore, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.