Aca Lukas - Ulaznice

Aca Lukas - Ulaznice ©

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Jedna od najvećih folk zvijezda Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, u Zagrebu će nastupiti 13. svibnja. Ovo će biti prvi solistički koncert Lukasa u najvećoj zagrebačkoj dvorani.

 

Lukas je uspješnu karijeru počeo prije više od 20 godina a publici će na koncertu u Zagrebu premijerno izvesti i pjesme s novog, desetog albuma.

Njegovi hitovi na You Tubeu imaju milijunske preglede, a za njegov nastup svaki put se traži ulaznica više. Jedan je od izvođača koji kao od šale puni Arene u regiji, a kako sam ističe, vrijeme je da krene na turneju i napravi "najveći tulum na Balkanu".

 

Produkcijska kuća Skymusic, koja stoji iza ovog koncerta, zagonetno najavljuje brojna glazbena i scenska iznenađenja s jednim od najpopularnijih pjevača tako da će svi koji 13. svibnja budu ispred najmodernije pozornice u Areni, moći vidjeti i čuti nešto sasvim drugačije.

 

"Najveći tulum na Balkanu", u organizaciji produkcijske kuće Skymusic i Music Editiona bit će kruna karijere kakvu "kralj folka" i zaslužuje. Lukas će bez sumnje svojim obožavateljima prirediti nezaboravnu večer.