ABBA SYMPHONIC - Ulaznice

ABBA SYMPHONIC

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Početak prodaje ulaznica je u utorak, 26.7. u 10.00 na online i prodajnim mjestima Eventim.hr.

ABBA SYMPHONIC

KD VATROSLAVA LISINSKOG

19.10.2022.

Ulaznice www.eventim.hrABBA SYMPHONIC - Slavimo 50 godina ABBA-e!

Najveći hitovi ABBE u izvedbi 50 članova simfonijskog orkestra i vrhunskog benda ABBA Real Tribute slušati ćemo u Zagrebu 19. listopada u KD Vatroslava Lisinskog.


Najavljujemo izvrstan koncert, posvećen legendarnoj švedskoj grupi ABBA, jednoj od najvećih pop grupa svih vremena, koji ove godine slavi 50 godina. U toj značajnoj jubilarnoj godini nastavljen je projekt ABBA SYMPHONIC, koji je oživio najuspješnije ABBA hitove poput Mamma Mia, Dancing Queen, Super Trouper, The Winner Takes It All, S.O.S., Fernando i i drugih, na oduševljenje starih i novih obožavatelja ABBE.

Uz simfonijski orkestar koji broji 50 članova nastupa jedan od najboljih bendova ABBA Real Tribute, koji se odlikuje originalnom kostimografijom, plesnom koreografijom, izvrsnom interpretacijom i nastavlja povijesti ABBE! Nastupom u živo i vrhunskom showu te produkciji, ABBA SYMPHONIC će vas vratiti u nostalgična vremena i prizvati uspomene razdoblja u kojem je ABBA dominirala na međunarodnim radijskim ljestvicama!


Skupina ABBA je u razdoblju od 1972. do 1982. kao najuspješnija švedska skupina svih vremena prodrla na svjetsku pozornicu, prodavši više od 400 milijuna ploča, što ih je pretvorilo u svjetske rekordere.

Slavni članovi ABBE su bili: Agnetha Faltskog, Bjorn Ulvaeus, Benny Anderson, Anni-Frid Lyngstad. Na glazbenoj sceni pojavili su se putem natjecanja za pjesmu Eurovizije 1974. sa skladbom Waterloo, a njihov je uspon započeo 1975. godine s pjesmom S. O. S.. Na svjetski vrh ih je lansirala pjesma Mamma Mia gdje su ostali narednih godina, stvarajući vojsku obožavatelja koji su ljubav prema ABBI prenosili i na nove generacije. Izdali su osam originalnih albuma i izdali ih u rekordnim nakladama. ABBA još danas osvaja publiku na televiziji, radiju i naravno s vrlo popularnim filmom Mamma Mia.


Doživite legendarnu ABBU 19. listopada u Koncertnoj dvorani Lisinski u Zagrebu.


********


Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, a pratna plaća ulaznicu.

Djeca do 6 godina imaju besplatan ulaz ako sjede u krilu roditelja. Ako na svojem sjedalu, paćaju punu cijenu ulaznice.