4 Tenora i gost Tony Cetinski

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

[Obavijest organizatora - Tipo marketing]

S obzirom na trenutnu situaciju u zemlji, vezanu uz Covid-19, a prema preporuci Stožera civilne zaštite Grada Varaždina i Stožera civilne zaštite Varaždinske županije te drugih institucija, najavljeni koncerti - 16.10. 4 tenora i 17.10. Massimo - koji su se u sklopu Varaždin Festa trebali održati u Areni Varaždin, odgađaju se dok uvjeti ne dozvole.

- Zdravlje svih posjetitelja nam je uvijek bilo i bit će na prvom mjestu i prema preporuci svih spomenutih Stožera, donijeli smo takvu odluku. Svi želimo da ova pandemija čim prije prođe i završi, kako bi se opet mogli veseliti i zabavljati na svim koncertima i programima, koje je Arena Varaždin pripremila. - napomenuli su organizatori.

Varaždin Fest će se sigurno nastaviti, a organizatori će kroz tjedan - dva najaviti nove datume.

Povrat sredstava možete zatražiti od 15.10.2020.. na prodajnom mjestu na kojem su ulaznice kupljene.

Ako ste ulaznice kupili online na www.eventim.hr, povrat sredstava možete zatražiti slanjem e-mail zahtjeva na info@eventim.hr. Zahtjev je potrebno poslati s e-mail adrese vezane za narudžbu i u njemu je potrebno navesti ID narudžbe za koju želite povrat.Osobe s invaliditetom ulaze besplatno uz obaveznu prethodnu najavu na info@tipo-marketing.hr. 

Djeca do 3 godine ulaze besplatno.

VIP ulaznice uključuju parkirno mjesto.

Na tribinama će odgovorne osobe osiguravati razmak od 3 sjedala od grupe do grupe.