2CELLOS  - Ulaznice

SPEKTAKULARAN KONCERT SLAVNIH ČELISTA SA SIMFONIJSKIM ORKESTROM POVODOM IZLASKA NOVOG ALBUMA | JEDINI KONCERT U HRVATSKOJ

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

SPEKTAKULARAN KONCERT SLAVNIH ČELISTA SA SIMFONIJSKIM ORKESTROM POVODOM IZLASKA NOVOG ALBUMA | JEDINI KONCERT U HRVATSKOJ | NOVI ALBUM FILMSKE GLAZBE U OŽUJKU

•         OGRANIČEN BROJ SJEDALA U ARENI
•         ČETIRI GODINE OD PROSLAVLJENOG NASTUPA U PULI, OVI VIOLONČELISTIČKI GLADIJATORI PONOVO ĆE ZAGOSPODARITI ARENOM
•         SKORO 2,5 MILIJUNA POGLEDA NOVOG SPOTA NA YOU TUBE-U

Novost u ponudi EVENTIM.HR – ART TICKET!
ART TICKET je najljepša uspomena i podsjetnik na nezaboravni koncert te sjajna ideja za poklon! ART TICKET je ulaznica tiskana u boji i sjajan dodatak Vašoj kolekciji ulaznica s Vama najdražih koncerata. ART TICKET moguće je kupiti SAMO uz poštansku dostavu. Primjer ART TICKET za koncert 2CELLOS u Puli pogledajte u nastavku.

 photo 2cellos_620_zpszk80emfx.jpg
Pulska Arena  će još jednom postati poprište vrhunske glazbe dolaskom proslavljenih velikana Luke Šulića I Stjepana Hausera poznatih pod imenom 2CELLOS!!! Ovaj dvojac u Pulu dolazi drugi puta, nakon rasprodanog koncerta iz 2013. godine koji ih je proslavio I stvorio međunarodne zvijezde.  Na ovom koncertu pratnja će im biti I simfonijski orkestar. 

‘’Koliko smo strastveni oko glazbe, s tolikom strašću gledamo i na filmove. Zato će ovaj album biti najbolji do sada, a koncert u Puli pravi spektakl'’,  poručuje Luka.

Koncert prati novi album’’ SCORE’’ koji je rezultat je njihove strasti prema filmskoj glazbi I biti će prava posveta svijetu filma. Snimljen u Engleskoj sa Londonskim simfonijskim orkestrom, izlazi u ožujku I sadrži 14 filmskih hitova, a oni sretnici koji su bili na koncertu u Sydneyskoj Operi gdje su nastupali sa Sydneyskim simfonijski orkestrom  čuli su nekoliko pjesama s još neobjavljenog albuma. Napravivši malu probu onoga što će biti njihov sljedeći koncert, osvojili su publiku I medije.

Dečki su prošli tjedan  najavili prvi singl  ''Game Of Thrones'' ,a  spot je u manje od 7 dana pogledalo skoro 2 ,5 milijuna ljudi. Spotom, koji je u režiji Darka Drinova, dominiraju  vizure Dubrovnika koje oduzimaju dah. Spot je na Facebooku dobio vrhunske kritike publike, podjeljen je više od 10.000 puta, uz skoro 2.000 komentara I 45.000 lajkova.

„Spot smo snimali u prekrasnom Dubrovniku, na mjestima gdje je snimana Igra prijestolja. Drago nam je što kroz spotove imamo priliku prikazati cijelom svijetu ljepote Lijepe naše, ovog puta ljepotu Dubrovnika za koji smo posebno vezani i zbog Lukine obitelji.”, poručuje Stjepan Hauser.Pulski koncert biti će jedini koncert u Hrvatskoj ovog popularnog dvojca za čijim će se ulaznicama potražnja proširiti izvan zemlje. Ovaj koncert je jedan u nizu fantastičnih koncerata koji će se održati ovoga proljeća I ljeta kada će 2CELLOS nastupati u nekim od najvažnijih Arena  južne Europe poput Mediolanum Foruma u  Milanu, Kombank Areni u Beogradu I u Areni Stožice u Ljubljani. U slovenskoj prijestolnici će održati čak dva koncerta od kojih je jedan već rasprodan.

Na 6. rođendan dueta, koji se slavi na današnji dan, 20. siječnja, Stjepan je rekao: ‘’Koncert u Puli za mene ima posebno značenje, ipak se radi o mom rodnom gradu. Ovaj album je zapravo najbolje od nas a takav će biti i koncert!’’

2CELLOS će u Puli sa simfonijskim orkestrom posjetiteljima pružiti jedinstveni doživljaj. S orkestrom će u prvom dijelu koncerta stvoriti magičnu atmosferu njihovog klasičnog repertoara kao I slavnih filmskih djela. Drugi dio koncerta će se nastaviti u rock I pop skladbama koje su 2CELLOS predstavili na svojim nastupima diljem svijeta.

INFORMACIJE O ULAZNICAMA:
 
•  PARTER GOLD  - 450 HRK
•  PARTER A - 395 HRK
•  PARTER B - 345 HRK
•  LOŽA - LOGGIA - 395 HRK
•  TRIBINA - 260 HRK
•  STAJANJE - 150 HRK  (do 4. veljače  max 500 ulaznica )
•  STAJANJE - 170 HRK  (do 24. Veljače  - max 500 ulaznica)
•  STAJANJE - 190 HRK


Invalidi u inv.kolicima biraju ulaznicu za invalidsko mjesto na planu dvorane po cijeni od 0 kn, pratnja plaća punu cijenu. Djeca do 6 g. ulaze besplatno i sjede roditeljima u krilu. Djeca koja zauzimaju mjesto plaćaju punu cijenu ulaznice.
 
O ALBUMU:
Na albumu “Score”, 2CELLOS se predstavljaju s novim zvukom i stilom, svirajući najpopularnije melodije ikad napisane za klasike i suvremene filmove te televiziju. Album će pratiti i svjetska turneja koja počinje u srpnju 2017.

Luka i Stjepan ovoga puta više istražuju tradicionalni svijet zvuka.  A u tom istraživanju, kao zvučna pozadina, pridružio im se ovoga puta Londonski simfonijski orkestar (London Symphony Orchestra), predvođen dirigentom i aranžerom Robinom Smithom. Luka i Stjepan potpisuju produkciju zajedno s Nickom Patrickom (Elvis Presley/Royal Philharmonic Orchestra, Russell Watson, Il Divo, Plácido Domingo).

Uz temu iz Igri Prijestolja, album uključuje skladbe iz poznatih filmova, primjerice: “My Heart Will Go On” iz Titanica,  “For the Love of a Princess” iz Hrabrog srca, “May It Be” iz Gospodara prstenova,  “Now We Are Free” iz Gladijatora, “Moon River” iz Doručak kod Tiffanyja…

“Uvijek nam je bila velika želja svirati filmsku glazbu i tko bi rekao da ćemo jednog dana snimiti cijeli album uz najbolji orkestar na svijetu! Obožavamo filmsku glazbu, a na albumu predstavljamo neka od nama najdražih djela i nama omiljene filmske skladatelje.”, poručuju Luka i Stjepan.”
 
O 2CELLOS:
Luka Šulić I Stjepan Hauser, mladi čelisti znani kao 2Cellos, postigli su nevjerojatan uspjeh postavivši violončelo na posve novi nivo. Njihov stil je srušio granice između žanrova, od klasične i filmske glazbe do popa i rocka. 2Cellos su podjednako impresivni dok sviraju Bacha  i Vivaldija i AC/DC. 2CELLOS su se vinuli u svijet slave kada su na You Tubeu objavili svoju verziju pjesme “Smooth Criminal” od Michaela Jacksna i osvojili publiku. Snimka je postala internetska senzacija koja ih je dovela do ugovora sa Sony Masterworks i poziva da se pridruže Sir Eltonu Johnu na svjetskoj turneji. Unatoč velikoj slavi na internetu, njihov fokus je uvijek bio na koncertima uživo. Nakon turneje s Eltonom Johnom usljedilo je više od 1.000 nastupa diljem svijeta. Redovno rasprodani gdje god nastupe, 2CELLOS su svirali u SAD-u, Japanu, Južnoj Americi, Australiji i Europi. 2CELLOS su nastupali i u mnogim slavnim emisijama poput The Tonight Show s Jay Lenoom, Ellen DeGeneres Show, Monday Night Football, UEFA Ligi prvaka u Velikoj Britaniji, pogledalo ih je više od milijardu ljudi u prijenosu kineske nove godine u 2015., Njihov je ogroman uspjeh u Japanu nagrađen sa Zlatnom Pločom za drugi album pod imenom  IN2ITION, a 20 Siječnja je u Japanu službeno obilježen ‘2CELLOS Day’. Nakon 4 albuma, više od 1000 koncerata, više od 10 miljuna posjetitelja na koncertima, 40 zemalja i više od 1000 dana provedenih na turneji, 2CELLOS ponovo osvajaju svijet novim albumom i novim koncertima. Brojke se nižu, fenomen je sve veći a dečki su na vrhuncu kreativnosti.
 
ORGANIZATOR KONCERTA:
Koda Events I Vigna PR, promotori konceta 2CELLOS u Puli, specijalizirani su za management izvođača I organizaciju velikih koncerata, od bukinga do produkcije. Ove dvije promotorske kuće su udružile znanje I vještine kako bi producirali fantastične koncete kroz Hrvatsku, Sloveniju i Italiju.