2CELLOS  - Ulaznice

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Predahnite ovoga ljeta uz zvuke pop glazbe u izvanrednoj izvedbi svjetski poznatih mladih čelista Luke Šulića i Stjepana Hausera. Veliki ekskluzivni koncert 2Cellos  održat će se ovoga ljeta u intimnom prostoru Pjace u Jelsi na Hvaru 7. kolovoza 2015. za najveće obožavatelje. Zbog ograničenog broja mjesta samo najbrži će uhvatiti svoje mjesto u prekrasnom ozračju Pjace.


Početak njihove karijere počeo je strelovito, u kratkom su periodu od potpunih anonimaca postali dio najvišega pop establishmenta, svirajući sa zvijezdama kao što je Elton John te nastupajući na najprestižnijim svjetskim pozornicama i osvajajući milijune fanova širom svijeta.


Planetarno poznati dvojac na domaćem će terenu izvesti neke od najvećih hitova zahvaljujući kojima su stekli obožavanje fanova diljem svijeta, obrade pjesama Green Daya, Coldplaya, Red Hot Chilli Peppersa, Nirvane, U2-a i drugih, uz nezaobilazni "Smooth Criminal" Michaela Jacksona, koji ih je i lansirao u centar zanimanja.


Ulaznice za ekskluzivni koncert grupe 2Cellos u Jelsi u prodaju su krenule po cijeni od 180 kuna do 250 kuna te VIP ulaznice po cijeni od 290 kuna do 350 kuna, a od 21. srpnja ulaznice će se moći nabaviti po cijeni od 220 do 280 kn te VIP ulaznice od 320 do 380 kuna.  


Zbog ograničenog broja mjesta preporučamo da svoje ulaznice osigurate na vrijeme.


Kako zvuče violončela ovog vatrenog dua provjerite na jedinstvenoj glazbenoj večeri 7. kolovoza u Jelsi na Hvaru.