27. Glazbena nagrada PORIN

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Zbog trenutne situacije u svijetu i vladinih akcija u vezi suzbijanja širenja novog koronavirusa, zatvorena su mnoga prodajna mjesta. To znači da mnogi kupci nemaju mogućnost traženja povrata za odgođene/otkazane događaje u rokovima koje su odredili organizatori. U interesu svih je zaštititi zdravlje i dobrobit građana. Stoga je donesena odluka o obustavi svih povrata za otkazane i odgođene događaje. Obustava će ostati na snazi sve dok se situacija u zemlji ne riješi i omogući povratak u javni život. Nakon prestanka ograničenja javnog života u zemlji, obavijestit ćemo vas o novim datumima događaja i povratka.

[OBAVIJEST ORGANIZATORA - UNISON HRVATSKI GLAZBENI SAVEZ]

Zbog trenutne epidemiološke situacije u zemlji i okruženju te sukladno preporuci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske o odgodi održavanja javnih događanja s više od 1000 posjetitelja, Upravni odbor Porina izvanredno se sastao danas i donio odluku da se do daljnjega odgodi završna svečana dodjela koja se trebala održati 27. ožujka u Centru Zamet u Rijeci. 

Upravni odbor smatra da je u ovom trenutku zdravlje hrvatskih građana najveći prioritet te je stoga odlučeno da se pravovremeno poduzmu sve mjere kako ih ne bi izložili nepotrebnom riziku.

O novom datumu održavanja Porina javnost će biti obaviještena na vrijeme.

Povrat za kupljene ulaznice može se zatražiti na prodajnom mjestu na kojem su kupljene, a ako su ulaznice kupljene putem web stranice Eventima, povrat će biti izvršen na terećenu karticu.

Hvala na razumijevanju.

_________________________

Porin je nagrada struke, a namijenjena je glazbenicima i publici. Porin okuplja sve glazbene vrste na jednom mjestu, i predstavlja javnosti ono što struka smatra najboljim u protekloj godini.

Utemeljitelji Porina su: Hrvatsko društvo skladatelja (HDS), Hrvatska glazbena unija (HGU) i Hrvatska radiotelevizija (HRT), navedeni abecednim redom.