porin20 - Ulaznice ©

27. Glazbena nagrada PORIN

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

 


[OBAVIJEST ORGANIZATORA - UNISON HRVATSKI GLAZBENI SAVEZ]


Zbog trenutne epidemiološke situacije u zemlji i okruženju te sukladno preporuci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske o odgodi održavanja javnih događanja s više od 1000 posjetitelja, Upravni odbor Porina izvanredno se sastao danas i donio odluku da se do daljnjega odgodi završna svečana dodjela koja se trebala održati 27. ožujka u Centru Zamet u Rijeci. 


Upravni odbor smatra da je u ovom trenutku zdravlje hrvatskih građana najveći prioritet te je stoga odlučeno da se pravovremeno poduzmu sve mjere kako ih ne bi izložili nepotrebnom riziku.


O novom datumu održavanja Porina javnost će biti obaviještena na vrijeme.


Povrat za kupljene ulaznice može se zatražiti na prodajnom mjestu na kojem su kupljene, a ako su ulaznice kupljene putem web stranice Eventima, povrat će biti izvršen na terećenu karticu.


Hvala na razumijevanju.


_________________________


Porin je nagrada struke, a namijenjena je glazbenicima i publici. Porin okuplja sve glazbene vrste na jednom mjestu, i predstavlja javnosti ono što struka smatra najboljim u protekloj godini.


Utemeljitelji Porina su: Hrvatsko društvo skladatelja (HDS), Hrvatska glazbena unija (HGU) i Hrvatska radiotelevizija (HRT), navedeni abecednim redom.