Obavijesti

Obavijesti su kratke poruke koje će te zaprimati na Vaš uređaj, a koje će se pokazati kao obavijesti u Vašem centru za obavijesit na računalu ili na zaključanom zaslonu mobilnog uređaja.

Push notifications

Šaljemo obavijesti o nadolazećem početku prodaje događaja, posebnim ponudama, odgodama ili otkazivanju događaja, ostalim promjenama vezanim za događaje koje ste kupili, statusu ulaznica koje ste stavili u košaricu i niste ih još kupili te ostale važne informacije.

Pretplati se na obavijesti

Obavijesti su bile prethodno blokirane na ovom uređaju. Morat ćete ih dozvoliti ručno. Kliknite na ikonicu oblika lokota u polju web adrese ili ako polje web adrese nije dostupno pristisnite gumb s tri točkice kako bi pristupili postavkama, zatim odaberite "Dozvoli" u padajućem izborniku obavijesti.

Push notifications

Pretplati se na obavijesti

Potrebno je dozvoliti primanje obavijesti na uređaj na kojem ih želite zaprimati. Pritisnite gumb ispod i odaberite "Dozvoli" u dijalogu kako bi dozvolili obavijesti.

U bilo kojem trenutku se možete predomisliti na način da pristupite ikoni oblika lokota u polju za unos web adrese ili ako polje web adrese nije dostupno putem postavki pritiskom na gumb unutar kojeg su tri točkice.

Ovaj uređaj je pretplaćen na obavijesti.