Novosti

AC/DC - Informacije kupcima P&R ulaznica

Poštovani kupci, zahvaljujemo na kupnji PARK & RIDE ulaznica za događaj AC/DC u Zeltwegu. U nastavku šaljemo informacije  o načinima prijevoza od parking do mjesta događanja.

datum i vrijeme događaja 12 svi

Na sljedećem linku možete pogledati detaljnije obavijesti >>> http://www.acdc-spielberg.at/en/car-pr


PARK & RIDE:


Prije puta obavezno pregledajte PDF dokumente kojima možete provjeriti:

Mapa P&R prilaza i shuttle prijevoza vlakom >>> http://www.acdc-spielberg.at/en/car-pr?file=files/content/downloads/Plaene_Englisch/3_P%2BR_Parking_Shuttle_Trains_150303.pdf


Raspored shuttle vlakova >>> http://www.acdc-spielberg.at/en/car-pr?file=files/content/downloads/Shuttle%20trains%20st.lorenzen.pdf


Ruta kojom će voziti shuttle autobusi od željezničke stanice u Spielbergu do ulaza na koncert >>> http://www.acdc-spielberg.at/en/car-pr?file=files/content/downloads/Plaene_Englisch/5_Shuttle_Bus_Connection_150305.pdf


Svakako preporučamo raniji dolazak na parkiralište zbog ograničenog broja mjesta te očekivane velike gužve! Također preporučamo da u automobilima bude maksimalan broj putnika. Organizator ne preuzima odgovornost za štetu, ozljede i krađu na parkingu.


Svi putnici u automobilu moraju imati P&R karte kako bi mogli koristiti parking i prijevoz od parkinga do ulaza na koncert.


Iako je prijevoz organiziran zbog velikog broja posjetitelja moguća su kašnjenja u polascima i odlascima javnog prijevoza.


Možete se parkirati i izvan zone parking i svejedno koristiti vlak i autobus; ali parkirajte odgovorno jer će sva vozila koja budu blokirala promet biti uklonjena. Za detaljnije informacije svakako pogledajte web stranicu događanja.


Sa vašom P&R ulaznicom možete koristiti opciju prijevoza iz St. Lorenzena - Knittelfeld u kojem se na  500 metara udaljenosti od parkinga nalazi željeznička stanica te će se sa iste organizirati prijevoz vlakom do stanice Spielberg. Od stanice Spielberg do auto-moto trkališta prijevoz je organiziran autobusima.


VLAK:


Vaša P&R ulaznica može se dakle koristiti za autobusni i željeznički prijevoz za sve vlakove na linijama Linz - Spielberg - Linz i Beču - Spielberg - Beč


KONCERT:


Na koncertu se očekuje oko 100.000 posjetitelja. Koncert se održava na otvorenom pa preporučamo da sa sobom ponesete rezervnu odjeću i obuću. Kišobrani su na mjestu koncerta zabranjeni. Tijekom poslijepodneva osigurani su razni događaji, hrana i piće. Unos hrane ili pića unutar održavanja mjesta koncerta može biti ograničen.


Predgrupa je Vintage Trouble. AC/DC započinje s koncertom u 20.30h.