POP DIVA BEYONCÉ U SKLOPU SVOJE
"The Mrs. Carter Show" SVJETSKE TURNJE  nastupit će 17. Travnja u Areni Zagreb!

 
Adria entertainment ponosno najavljuje jednu od najvećih glazbenih zvijezda današnjice - Beyoncé , koja će u sklopu svoje svjetske turneje posjetiti Zagreb. Europski dio turneje"The Mrs. Carter Show"  započet će 15.travnja.2013.g.
U posljednje tri godine ovo je njezina prva turneja, a  obuhvatit će dvadeset europskih gradova, uz Zagreb nastupiti će u  Dublinu, Berlinu, Parizu, te će održati četiri uzastopna nastupa u O2 u Londonu.

Nakon fantastičnog nastupa na sinoćnjem Pepsi SuperBowlu u New Orleansu(Louisiana), Beyoncé službeno započinje svjetsku turneju "The Mrs. Carter Show", koja je  do sada je najveći  pothvat glazbenice. Očekuje se da će biti najveća turneja u opsegu od bilo koje prijašnje, a obzirom da će trajati godinu dana, u drugom dijelu turneje posjetiti će Latinsku Ameriku, Australiju i Aziju.
Posljednja turneja  Beyonce " I AM…WORLD TOUR " bila je izuzetno uspješna, te je zauzela prvo mjesto na Billboardvoj ljestvici "Hot Tour chart".  Turnjea je uključivala vise  100 koncerata u od 32 zemlje na 6 kontinenata, a posjetilo ju je vise od 1.1 milijuna fanova.

"Beyoncé ima veličanstvenu potrebu za zabavljanjem", rekao je Ben Ratliff iz New York Timesa, a Chantal Eustace iz Vancouver Sun-a je napisao: “Demonstrirajući svoje mnoge umjetničke talente, Beyoncé besprijekorno upliće teatralnost u svoje glazbene izvedbe. "

16. veljače HBO će emitirati premijeru Life Is But A Dream – intimni dugometražni dokumentarni film koji je Parkwood Entertainment režirala i producirala Beyoncé. Film prikazuje dosad nezabilježen pristup o događanjima iza pozornice.

Adriaentertainment(organizator koncerta) :
Adriaentertainment je obiteljska međunarodna tvrtka koja posluje na području Hrvatske, Slovenije i Srbije, a njezina primarna djelatnost je promocija i organizacija koncerata svjetski poznatih glazbenih zvijezda.


Adriaentertainment je u svijet glazbe i zabave ušla jos 2005., koncertima The Prodigy, Steve Vai, Budapest Gypsy Symphony Orchestra, Randy Crawford... Početkom 2006. godine bookirala je izložbu najpoznatije svjetske lutke Barbie pod nazivom „Čudesan svijet Barbie i lego". Izložba je bila izrazito uspješna.
Od 2005. Godine do danas Adriaentertainment organizirala je preko 100 koncerata (popiši neke najbitnije), koje je gledalo preko 950.000 glazbenih fanova.


Adriaentertainment grupa objedinjuje nekoliko glavnih aktivnosti koje su krucijalne za organizaciju koncerata, a to su BOOKING, PROMOCIJA, TICKETING, PRODUKCIJA i ACCOUNTING. Riječ je o pet glavnih dijelova svake tvrtke koja promotorskom poslu pristupa na profesionalnom nivou uz dugoročne planove. Navedene aktivnosti odnose se na „bookiranje" izvođača, promociju i marketing, prodaju ulaznica, produkciju tj. organizaciju koncerta te obračun prihoda i rashoda nakon koncerta s managerom izvođača.


Adriaentertainment jedina je hrvatska tvrtka koja sve ove elemente ima „pod jednim krovom", odnosno koja za njih ne koristi usluge „out-source". Takav pristup poslovanju uvelike smanjuje troškove promotoru, ali i stranim partnerima te postavlja visoke standarde u promotorskoj branši.
Od siječnja 2012. godine 25% vlasništva u Adriaentertainmentu drži najveća svjetska promoterska kompanija, Live Nation.

ULAZNICE I PRODAJA:

• Beyonce FAN CLUB  pretprodaja ulaznica počinje 6. Veljače u 16 h , više na www.beyonce.com


• Promotorska pretprodaja ulaznica počinje  8.veljače u 9 sati, a završava 10. Veljače u 17h. Ulaznice se mogu kupiti na www.eventim. hr, te na Eventim  prodajnim mjestima Jurišićeva 2A i Arena centar Zagreb.


• Redovna prodaja ulaznica počinje 11.veljače na svim prodajnim mjestima sistema Eventim.

Ulaznice su podijeljene u nekoliko kategorija, a cijene ulaznica su:

BEYHIVE(ON STAGE), VIP EXPERIENCE B STAGE I PARTER-370 KUNA
VIP LOŽA-800 KUNA
SJEDENJE 1-420 KUNA
SJEDENJE 2-360 KUNA
SJEDENJE 3-330 KUNA
GORNJA TRIBINA-220 KUNA

Sjeverno američki dio turneje započet će 28. Lipnja, a prvi nastup Beyoncé će održati u Los Angelesu kao dio "BET Experience" uživo u Staples Centru. Beyonce će nastupiti i na najvećem svjetskom  muzičkom festival "Rock in Rio" prve večeri festivala 13. Rujna  u "City of Rock" u Rio de Janeiru koji je prepoznatljiv po masivnoj posjećenosti.

Beyoncé je jedna od najpoznatijih i najcjenjenijih glazbenica u pop kulturi. Umjetnica, solo izvođačica, glumica i poslovna žena, objavila je četiri # 1 samostalna albuma te prodala više od 75 milijuna albuma širom svijeta. Njezin rad je osigurao joj je brojne nagrade i priznanja, uključujući 16 Grammyja. Billboard ju je proglasio najboljim ženskim izvođačem te najboljim radijskim izvođačem 2000-ih godina. Američko udruženje diskografske industrije (Recording Industry Association of America) je također prepoznalo Beyoncé kao najboljeg izvođača u proteklih nekoliko godina.


Kritičari su dosljedno hvalili njezine energične nastupe, te je prozivali najboljim izvođačem zahvaljujući  kombinaciji privlačnosti i otmjenosti što je čini umjetnicom budućnosti.

O PepsiCo(generalni pokrovitelj turneje):


PepsiCo je globalni lider na području proizvodnje hrane i pića, s neto prihodima od više od 65 milijarde dolara, te s portfeljem proizvoda koji uključuje 22 brenda od kojih svaki generira više od 1 milijarde dolara godišnje. Glavni proizvodi - Quaker, Tropicana, Gatorade, Frito-Lay i Pepsi-Cola – čine veliku količinu tražene hrane i pića koju vole ljudi diljem svijeta. Zajedničkim ulaganjem u zdraviju budućnost za ljude i planet, zaposlenici u PepsiCo teže jedinstvenoj predanosti održivom rastu za što se, također, smatra da podupire uspješnu budućnost za PepsiCo. Tu predanost nazivaju Izvedba sa Svrhom: PepsiCo obećava da će pružiti širok spektar hrane i pića; pronaći inovativne načine kako bi se smanjio utjecaj na okoliš – kroz očuvanje energije i vode te reduciranjem količine ambalaže; pružiti radna mjesta; te poštivati, podupirati i ulagati u lokalne zajednice u kojima posluju. Za više informacija, molimo posjetite http://www.pepsico.com

Povratak na novosti