Službena obavijest organizatora:


Odgoda koncerta Zvonka Bogdana, novi termin je subota 18. prosinca 2011.
Koncert Zvonka B

ogdana s tamburaškim orkestrom odgađa se sa 12. studenoga 2011. za 18. prosinca 2011.,  a razlog je što je viroza/gripa onemugućila jedan dio članova orkestra da ove subote sviraju uz Bogdana u Spaladium Areni.


Obzirom da je zanimanje za nastup Bogdana u Splitu velik, pronašao se novi termin, s tim da se nije mogao koncert održati tijekom studenoga zbog zauzetosti Spaladium Arene (koncert TBF-a 18.11.11., zatim Klape u Spaladiumu 25.11.11., te koncert Karlovačko live - Rozga&Bajaga 27.11.11.).


Kupljene ulaznice vrijede i za ovaj novi termin, kao i ulaznice dobivene nagradnim igrama, i ne treba ih mijenjati. Prodaja se nastavlja normalno, ponovit ćemo da se ulaznice po cijeni od 120,00 kuna i 140,00 kuna za VIP sjedalice mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima.


Ispričavamo se svim zaljubljenicima u stargogradske pjesme u izvedbi Zvonka Bogdana, ali do promjene termina je došlo zbog više sile i jedini način da se ovaj koncert održi je promjena termina, te će se – ponavljamo - koncert Zvonka Bogdana s tamburaškim orkestrom održati 18. prosinca 2011. u Spaladium Areni.


Organizatori koncerta tvrtke Gramofon i Sportski grad TPN.

 

Povratak na novosti