SLUŽBENO PRIOPĆENJE
Povodom otkazivanja nastupa grupi Majki i VISa Peri-Deri na ovogodišnjem MUNfestu 2, te ne naplate ulaza isti dan, a sve uzrokovano jakom kišom festival izdaje ovo priopćenje :

1. Festival je održan u cijelosti osim nastupa grupi Majke i VIS-a Peri-Deri koji je morao biti odgođen zbog kiše. Festival je u kontaktu sa grupama Majke i VIS Peri-Deri i nastojat će ugovoriti njihov nastup na MUNfest-u 3.


2. Posjetitelji koji su kupili dnevnu kartu za subotu 23.07. i nisu je iskoristili zbog ne nastupa Majki i VISa Peri-Deri ili slobodnog ulaza, od 01. do 07.08. mogu sa neiskorištenom kartom podići svoj novac na sljedećim pretprodajnim mjestima :
Dirty Old Shop, Zagreb, Tratinska 22
MM Club, Duga Resa, Jozefinska cesta 89


3. Posjetiteljima koji su kupili festivalsku ulaznicu festival odobrava 50% popusta na kupnju festivalske ulaznice za MUNfest3. Prilikom kupnje festivalske ulaznice uz predočenje ovogodišnje na prodajnom mjestu će biti odobren popust.


4. Sva pitanja u navedenom terminu možete uputiti na info telefon 095 521 1550 ili mail info@munfest.hr. Kako bi omogućili svima da upute svoja pitanja molimo Vas da ovaj telefon i mail koristite samo za pitanja u vezi karata i ne nastupa grupa. Za sve ostale upite očitovat ćemo se putem naše službene stranice i facebooka.


U Duga Resi, 29.07.2011.


Organizator MUNfest-a 2

Povratak na novosti