IZJAVA

EVENTIM, d.o.o., Zagreb, Kupinečka 4 očituje se povodom odgode koncerta BRING ME THE HORIZON & ARCHITECTS predviđenog za 14.06.2011. u klubu Močvara u organizaciji NOTA - PRODUKCIJA, d.o.o., Ivana Lackovića Croate 18, 10020 ZAGREB.

EVENTIM, d.o.o. je bio distributer ulaznica za spomenuti koncert, te je novac od prodaje ulaznica unaprijed doznačio organizatoru NOTA PRODUKCIJA d.o.o. S obzirom da organizator NOTA PRODUKCIJA d.o.o. nije do danas vratio prihod koji mu je stavljen na raspolaganje, EVENTIM, d.o.o. nije u mogućnosti nadoknaditi cijenu ulaznica kupcima koji žele vratiti ulaznice za taj koncert te se ne može smatrati odgovornima za povrat tog novca (čl. 4. Godišnjeg ugovora o prodaji ulaznica od 30.1.2011.).
Slijedom toga, EVENTIM d.o.o. neće moći refundirati vraćene ulaznice niti svojim prodajnim mjestima („outlet“) koji su uobičajeno obvezni vratiti kupcima sredstva prema svojem ugovoru s EVENTIM, d.o.o. odnosno prilogu 1. ugovora („Storno reguliranje“).

Zbog toga se sva prodajna mjesta koja su u ugovornom odnosu s EVENTIM, d.o.o. od današnjeg dana do opoziva ove izjave oslobađa od obveze da refundiraju cijenu ulaznice kupcima koji žele vratiti ulaznice za odgođeni koncert BRING ME THE HORIZON & ARCHITECTS predviđenog za 14.06.2011. u klubu Močvara u organizaciji NOTA PRODUKCIJA d.o.o.

Ujedno se sve kupce koji žele vratiti ulaznice za odgođeni koncert BRING ME THE HORIZON & ARCHITECTS predviđenog za 14.06.2011. u klubu Močvara u organizaciji NOTA PRODUKCIJA d.o.o. poziva da svoja prava na povrat novaca zatraže neposredno od organizatora koncerta NOTA PRODUKCIJA, d.o.o., Zagreb, Ivana Lackovića Croate 18, OIB 12966496870, žiro račun 2340009-111417419, zakonski zastupnik direktor Hrvoje Hum,
kontakt e-mail: nota@nota.hr

Ispričavamo se svim kupcima zbog mogućih neugodnosti i komplikacija, te se istovremeno nadamo da ova situacija za koju ne može odgovarati EVENTIM d.o.o. neće dugo trajati i da se više neće ponoviti.


EVENTIM d.o.o.

Povratak na novosti