Poštovani,

s obzirom na novi termin ZAGREB FOAM FESTA, kupci kojima ne odgovara novi datum mogu vratiti ulaznice na prodajno mjesto na kojem su iste i kupili uz povrat novaca.

Primili smo sljedeću obavijest od organizatora:
"Ovim putem Vas obavještavamo i molimo da objavite da je prvi zagrebački FOAM FEST pomaknut sa subote 28.5. na ljetni termin, 27.8., zbog tehničkih poteškoća i nemogućnosti realizacije svih tehničkih preduvjeta za održavanje ovog eventa u zakazanom terminu.
Najavljeni izvođači ostaju potvrđeni, a ostatak lineupa ćemo objaviti tokom ljeta.
Ulaznice kupljene u pretprodaji sa starim terminom vrijede i za novi termin, a mogu biti i vraćene na svim prodajnim mjestima u sustavu Eventim www.eventim.hr
Publiku i suradnike najljepše molimo za razumijevanje i strpljenje, izuzetno nam je žao zbog nastalih neugodnosti, jer je interes za party iznimno velik te je osim preko 5.000 kupljenih rezerviran i veliki broj ulaznica, a upiti i rezervacije su stizali iz brojnih gradova diljem Hrvatske i inozemstva.
Kao nadoknadu za nastalu neugodnost sve one koji su ulaznice kupili u pretprodaji za prvi termin dobit će i specijalnu majicu Zagreb Foam Fest 2011, te ćemo ih dodatno nagraditi malim poklonom sponzora koji mogu preuzeti na ulazu Arene, na dan party-ja, uz predočenje ulaznice sa starim terminom.
Majice Zagreb Foam Fest 2011 će također biti u prodaji na dan održavanja manifestacije, a moći ćete ih nabaviti na promotivnim štandovima u Areni."

Povratak na novosti