EventCard

Besplatna Event.card kartica je mjesto u prvom redu za sve događaje: ne samo da s karticom možete posjetiti bogatu ponudu koncerata po posebnim povoljnijim cijenama, već s njome skupljate bodove za svaku kupnju na Eventim.hr. Na kraju svake godine poklanjamo Vam voucher u iznosu skupljenih bodova. Ne čekajte, nabavite svoju Event.card karticu sada!

Prednosti Event.card kartice


  • - 2% od svake kupnje ulaznice na www.eventim.hr se pridodaju/skupljaju na karticu www.eventim.hr se vam zbira na kartici

  • - Posebne ponude i popusti za mnoge događaje

  • - Event.card vijestiKako postati Event.card korisnik/Kako postati vlasnik Event.card kartice


Na Event.card program možete se jednostavno prijaviti na kraju sljedeće online narudžbe. Na program lojalnosti također se možete prijaviti i na Vašem korisničkom računu na www.eventim.hr. Prijave se mogu podnijeti na kartici/tabu Event.card u izborniku s desne strane zaslona. Nakon uspješne registracije zaprimit ćete svoju Event.card karticu poštom.
Po primitku Event.card kartice potrebno se prijaviti na korisnički račun te ga povezati s brojem Vaše Event.card kartice. Ako se na Vašem korisničkom računu pojavi obavijest da je Event.card kartica blokirana i ispod tog teksta imate unosno polje, morate karticu povezati s korisničkim računom. To napravite tako da broj Event.card kartice upišete u unosno polje te unos potvrdite klikom na žuti gumb. Jednom kada se korisnički račun i kartica povežu, na kartici/tabu Event.card u izborniku ćete imati sliku kartice s brojem kartice.
Za sve kupnje koje ste napravili od trenutka kada ste naručili svoju Event.card karticu ostvarujete bodove za godišnji voucher.
Ako imate dodatnih pitanja, savjetujemo da pročitate upute za korištenje Event.card kartice ili nas kontaktirate na info@eventim.hr.

Pogodnosti na temelju kupovine


Kupci, koji koriste Event.card karticu, će biti nagrađeni za svoju lojalnost s godišnjim bonusom na osnovu kupnji putem web stranice www.eventim.hr. Na kraju svake kalendarske godine 2% od ukupnog iznosa svih online kupovina se dodaje na karticu u obliku poklon bona kojeg je moguće iskoristiti pri kupnji ulaznica. Trenutnu vrijednost bonusa Vaše kartice i sve informacije o vocheru možete vidjeti ovdje: Voucher check