Učitavanje...

Slobodne ZLATKO PEJAKOVIĆ ulaznice

Bez ocjene

Napišite Fan Report

Trenutno nema Fan Reporta za ZLATKO PEJAKOVIĆ. Budi prvi koji će napisati Fan Report


O izvođaču

Jedan od najdugovječnijih i najuspješnijih izvođača u Hrvatskoj Zlatko Pejaković stiže po prvi put u Ilirijin Arsenal u subotu 30.03.2019. s početkom u 21h.

Svojim osebujnim vokalom impresionira i struku i slušateljstvo, a uz to je i izvrstan zabavljač čiji su koncerti uvijek ispunjeni do zadnjeg mjesta publikom koja u glas pjeva njegove pjesme od prve do zadnje riječi.

Čerge, Misli svatko da je meni lako, Kad napuste te svi, Nesretnik sam od rođenja, Rijeke tiho teku, Nećemo noćas doma, Nisam te zaboravio... tek su neke od pjesama koje će legendarni Pejaković izvesti na pozornici Ilirijinog Arsenala te vjerujemo, stvoriti pravi „štimung“ na omiljenom koncertnom mjestu u gradu.

Ulaznice možete kupiti od 11.03. po cijenama:

100 kn - parter

130 kn - VIP standard
(uklj. barski stol bez stolica, od sredine do zida galerije)

150 kn - VIP premium
(uklj. stol sa stolicama, uz ogradu na galeriji 

 

Osobe s invaliditetom ulaze besplatno.
Djeca do 12 godina ulaze besplatno.

VIP Standard ulaznice su za barske stolove na galeriji zid - sredina. Nakon kupnje ulaznica obavezna je prijava i rezervacija stola na info@arsenalzadar.com

Zlatko Pejaković (Osijek, 29. kolovoza, 1950.), hrvatski je pjevač zabavne glazbe. Tijekom svoje dugogodišnje pjevačke karijere, a počeo je sa svojim "Čergama", objavio je više od 30 albuma. Surađivao je s brojnim poznatim hrvatskim autorima (Zrinko Tutić, Tonči Huljić, Mario Mihaljević, Željko Pavičić i ini) te autorima iz susjednih država (Marina Tucaković, Kornelije Kovač i ini). Ostvario je zapažene nastupe na mnogim regionalnim festivalima zabavne glazbe (Zagrebfest, Beogradsko proleće, Vaš šlager sezone, Splitski festival), ali je najvjerniji bio Splitskom festivalu. Po mišljenju mnogih kritičara, pa i samog vođe grupe Kornelija Kovača, razdoblje s Pejakovićem je bilo najplodnije razdoblje grupe Korni.


Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Prvi saznajte kada vaš omiljeni izvođač dolazi na eventim.hr

Potvrđivanjem pretplate, pristajete na Uvjeti korištenja i Izjava o zaštiti osobnih podataka