World of Robots - 29.11.-04.12.2022.

World of Robots - 29.11.-04.12.2022.

Trenutno ne postoje priredbe traženog izvođača.

Bez ocjene

Trenutno nema Fan Reporta za World of Robots - 29.11.-04.12.2022.. Budi prvi koji će napisati Fan Report

O izvođaču

NAJVEĆA I NAJZANIMLJIVIJA IZLOŽBA ROBOTIKE KONAČNO U ZAGREBU!

ULAZNICE U PRODAJI OD DANAS U 10 SATI PUTEM SISTEMA EVENTIM, NA BLAGAJNI GALERIJE OD 15. RUJNA


World of Robots prva je izložba ovakve vrste, a održati će se u Galeriji Klovićevi dvori od 15. rujna i trajati će 3 mjeseca.


Robotika, kao znanost i tehnologija, iznimno je važan projekt 21. stoljeća koji je, oponašajući ljudske poslove, neodvojivi dio naše svakodnevice. Za starije generacije gotovo je nezamislivo da bi se roboti uopće mogli pojaviti u našim domovima u roku od nekoliko godina, s druge strane, mladi se nimalo ne čude kada se s druge strane telefonske linije pojavi robot.

Svijet robota, najraznovrsnija izložba u regiji, dolazi u Zagreb kao jedna od postaja europske turneje kako bi impresionirala hrvatsku publiku.

Na izložbi se može vidjeti, najnoviji razvoj humanoidnih robota, skupocjene – probne – robotske igračke, transformatori, nogometna lopta na daljinski, robot za utovar, crtanje robotskih ruku, 3D printeri, originalne filmske relikvije kao što su Iron Man, R2D2, Terminator, C3PO i mnogi drugi koncepti robota, životinje roboti i izvanredne inovacije vezane uz digitalnu kulturu, pa čak i koncept robota koji hoda Marsom. Na vremenskom zidu pokazujemo kako su roboti evoluirali i također možemo vidjeti što robota čini boljim od čovjeka.

Industrijska robotika predstavljena je FANUC-ovim robotskim rukama,a veliki miljenik djece očito će biti KOKO, robotski pas s impresivnim znanjem, sposoban za nevjerojatne vratolomije.


Svi se slažu da postoji potreba za robotima u mnogim industrijskim područjima kako bi se olakšali proizvodni procesi, a naravno i za razvoj tehničkih dostignuća poput dezinficiranja prostorija ili pronalaženja bombi, ali želimo li doista robota u restoranu? Želimo li doista da nam robot javlja kada kada nam polijeće avion? Bismo li bili sretni da nam robot pomaže u liftu? Hoće li za nekoliko godina robot doista biti dio naše svakodnevice? Na ova i mnoga druga pitanja odgovore nudi fantastična izložba Svijet robota.

Neizostavan doživljaj, osvježavajuća zabava za sve članove obitelji.


ULAZNICE:

Ulaznice za ovu izložbu prodaju se u terminima svakih 30 minuta kako bi uz vođenu turu iskusili izložbu na najbolji mogući način.

S obzirom na veliki interes i ograničen ulaz, preporučamo da svoje ulaznice kupite unaprijed na linku WORLD OF ROBOTS ULAZNICE sistema Eventim.

Ulaznice također možete kupiti na blagajni Galerije Klovićevi dvori od 15. rujna.

Sve informacije o izložbi, vođenim turama, grupnim posjetima možete saznati na stranici https://izlozbarobota.hr


Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.

Djeca do 4 godine ulaze besplatno.

Studentske i umirovljeničke ulaznice će se provjeravati na ulazu.


Ulaznice vrijede isključivo za kupljeni datum i termin te se ne mogu koristiti za drugi datum i vrijeme.

Korištenje garderobe je obavezno (nije dopušteno ulaziti u izložbeni prostor s ruksacima).

Za ulazak u sanitarni čvor koristite barkod na lijevoj strani ulaznice.