Učitavanje...

Slobodne WARDRUNA ulaznice

Bez ocjene

Napišite Fan Report

Trenutno nema Fan Reporta za WARDRUNA. Budi prvi koji će napisati Fan Report


O izvođaču

LAA PREDSTAVLJA:
WARDRUNA
K.D. VATROSLAVA LISINSKOG
NEDJELJA 7. TRAVNJA 2019.

Kultna norveška dark folk grupa Wardruna po prvi put stiže na ove prostore. Svoj spektakularni audio vizualni show donose u nedjelju 7. travnja u koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog.

Ulaznice u prodaju kreću u ponedjeljak 22. listopada u 10:00 po cijeni od 170, 200 I 230 kn. 

Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice. Djeca do 6 godina ulaze besplatno uz pratnju roditelja.


Wardrunu su 2002. osnovali Einar Selvik i Gaahl, bivši članovi black metal benda Gorgoroth, zajedno s Lindy Fay Hella, u želji da stvaraju glazbu temeljenu na nordijskoj kulturi. Dosad su objavili tri albuma, svaki baziran na setu runa upotrebljavajući povijesne i tradicionalne instrumente te kombinirajući ih sa zvukovima iz prirode i elektronikom. Globalni proboj doživjeli su 2014. kad su pozvani da zajedno s Trevorom Morrisom naprave glazbu za drugu sezonu hit serije 'Vikinzi'. Na krilima ogromnog uspjeha serijala album 'Runaljod – Ragnarok' debitirao je na prvom mjestu Billboardove top liste world izdanja.

Posljednjih godina Einar Selvik izvodio je akustične verzije Wardruninih pjesama i glazbe skladane za 'Vikinge'. Koncertnu energiju zabilježio je na novom izdanju «Skald» koje će biti objavljeno 23. studenog.


Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Prodaja kreće u ponedjeljak 22.10.2018. u 10:00.

Prvi saznajte kada vaš omiljeni izvođač dolazi na eventim.hr

Potvrđivanjem pretplate, pristajete na Uvjeti korištenja i Izjava o zaštiti osobnih podataka