Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli

Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli

Trenutno ne postoje priredbe traženog izvođača.

Bez ocjene

Trenutno nema Fan Reporta za Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli. Budi prvi koji će napisati Fan Report

O izvođaču

Protekla 2020. godina u mnogočemu je bila posebna za Vinka Ćemeraša & Talvi Tuuli. U veljači prošle godine Vinko Ćemeraš je pobijedio u showu The Voice Hrvatska, zaokupio pažnju šire publike te hrabro zakoračio u samostalnu glazbenu karijeru.

Album prvijenac „Na putu“, objavljen u listopadu prošle godine, u izdanju Universal Music Hrvatska, koji je osim u CD obliku i digitalno predstavljen i na vinilu. Album je ostavio pozitivne dojmove i među publikom i među glazbenom kritikom, dosegnuo Top listu najprodavanijih domaćih izdanja, te je Vinku Ćemerašu & Talvi Tuuli priskrbio i dvije nominacije za nagradu Porin! Naime, skupina je s albumom nominirana u kategoriji „Najbolji album rock glazbe“ dok je sam bend ostvario i nominaciju u kategoriji „Novi izvođač godine“! Također, Vinko Ćemeraš je osvojio Cesaricu s pjesmom Pelin i med te nominacije dviju medijski priznatih nagrada, onu za „Zlatni studio“ te za „Večernjakova ružu“.

Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli nastavljaju svojim glazbenim putem, autentični i iskreni u svom stvaralaštvu. Na krilima novopredstavljenog singla i videospota „Zrno i pijesak“, s nestrpljenjem iščekuju prvu koncertnu promociju albuma „Na putu“, koja će se održati 15. svibnja u zagrebačkoj Tvornici kulture. Kako i sami kažu: „Teško je riječima opisati koliko jedva čekamo taj koncert; jednim dijelom jer već dugo priželjkujemo bilo kakav koncert, a drugim dijelom je će naš album prvijenac napokon dobiti promociju kakvu zaslužuje!“.

Uz novi singl i spot te koncertnu promociju albuma u Tvornici kulture, Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli već sada mogu potvrditi i nastup 27. lipnja u pulskom Kaštelu.