Tony Cetinski  - Ulaznice

dostupnih Fan Reporta

  1. TONI KRALJ

    Marijana u Beograd dana 27.04.2018

    Koncert u Beogradu, Sava Centar, gorelo je sve, bilo je fenomenalno. Jedva čekamo ćerkica i ja koncert u Novom Sadu. Njoj će to biti prvi koncert, ima nepune 4 godinice. Toni, najbolji si, obožavaju te mala Tanita i mama Marijana!

O izvođaču


[Obavijest organizatora - Media Life Style]


Koncert Tonija Cetinskog, koji se trebao održati 30.5.2020. u Areni Zagreb, ima novi datum!

Novi datum održavanja je 29.5.2021.

Sve do sada kupljene ulaznice vrijede za novi datum održavanja.


Ako Vam novi termin održavanje ne odgovara, povrat sredstava možete zatražiti do 31.10.2020. na prodajnom mjestu na kojem su ulaznice kupljene.

Ako ste ulaznice kupili online na www.eventim.hr, povrat sredstava možete zatražiti do 31.10.2020. slanjem e-mail zahtjeva na info@eventim.hr. Zahtjev je potrebno poslati s e-mail adrese vezane za narudžbu i u njemu je potrebno navesti ID narudžbe za koju želite povrat.Osobe s invaliditetom u invalidskim kolicima ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.


Ekskluzivno – Tony Cetinski i #samoljubav, 29.05.2021., u Areni Zagreb! 

Izuzetno uspješna turneja #samoljubav Tonyja Cetinskog doživljava svoj vrhunac.

Nakon što je u sklopu spomenute turneje, obišao gotovo cijelu regiju, ali i svijet, na red je došlo nešto zaista posebno. 

I zato, vam ekskluzivno otkrivamo, glazbeni događaj, koji se ne propušta - #samoljubav i Tony Cetinski, 29.05.2021., u Areni Zagreb!

Tridesetogodišnja karijera, brojne nagrade i priznanja, rasprodane dvorane, Arene, bezvremenski hitovi, ali i ono najvrijednije, ljubav svoje publike, samo je mali dio Tonyjevog glazbenog opusa. 

Sve ovo još je jedna potvrda Tonyjeve vrijednosti, kao i najveće regionalne koncertne turneje #samoljubav, te svega što radi zajedno sa svojom cijelom ekipom.

Sudeći po dosadašnjim održanim koncertima u sklopu turneje, Tony je publici iznio savršeni glazbeni program, koji apsolutno nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Fantastično balansirajući pjesmama, i odličnim humorom, iz koncerta u koncert, zadovoljava sve glazbene apetite publike, koja sa sobom ponese samo najljepše uspomene.

 ' #samoljubav tour, dosada je vidjelo preko pola milijuna ljudi u regiji, ali i svijetu! Na red dolazi i Zagreb, 29.05.2021.!

Svoju ulaznicu, možete kupiti putem sustava Eventim.hr, već danas

i, nemojte kasnije reći, da vas nismo na vrijeme upozorili', poručio je Tony Cetinski 

I zato, već sada, datum 29.05.2021., upišite u svoje kalendare, jer toga dana, #samoljubav događa se u Areni Zagreb, na koncertu Tonyja Cetinskog! 

Tony Cetinski jedan je od najnagrađivanijih i zasigurno jedno od najvećih regionalnih imena pop scene. 


Tijekom tridesetogodišnje karijere, Tony Cetinski ostvario je niz fantastičnih uspjeha, a broj domaćih i stranih višestrukih nagrada i priznanja struke i publike, teško je i pobrojati.

Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Ne propustite gostovanje Tonija Cetinskog u regiji! Pretplatite se na Ticket Alarm i putem e-maila saznajte sve novosti o izvođaču!

Potvrđivanjem pretplate, pristajete na Uvjeti korištenja i Izjavu o zaštiti osobnih podataka