Učitavanje...

Slobodne Toni Cetinski ulaznice

1 dostupnih Fan Reporta

Napišite Fan Report
  1. TONI KRALJ

    Marijana u Beograd dana 27.04.2018

    Koncert u Beogradu, Sava Centar, gorelo je sve, bilo je fenomenalno. Jedva čekamo ćerkica i ja koncert u Novom Sadu. Njoj će to biti prvi koncert, ima nepune 4 godinice. Toni, najbolji si, obožavaju te mala Tanita i mama Marijana!

O izvođaču

Club Alter Ego poziva vas u petak 01.03. u Labin na gala koncert za sve generacije jedne od istinskih zvijezda sa ovih prostora: TONIJA CETINSKOG.

Koncert će se održati u novoj velikoj i akustičnoj dvorani sportskog centra "Franko Mileta."

Prepoznat od struke i od publike, višestruki dobitnik Porina i najemitiraniji glazbenik u zadnjih par godina, TONI je istinska hrvatska glazbena legenda.

Istarskoj će publici predstaviti pjesme sa svog novog albuma "KAO U SNU", ali naravno i one pjesme koje su se doboko urezale u dušu svih generacija: KAD ŽENA ZAVOLI - JA SAM ZALJUBLJEN - TEBE NE BIH MIJENJAO - NEK TE ZAGRLI NETKO SRETNIJI - OPET SI POBJEDILA - 23. PROSINAC - BLAGO ONOM TKO TE IMA i mnogo mnogo drugih...

Svaki Tonijev koncert je spektakl, pa će zasigurno tako biti i ovog puta..

Nakon koncerta nastavlja se AFTER PARTY do jutra uz neponovljive dečke iz NIGHT EXPRESSA BANDA.

Ne propustite koncert o kojem će se pričati.

Toni Cetinski hrvatski je glazbenik i pjevač.

Javnosti je postao poznat prvim albumom „Srce nikad ne laže“, a jedni od najvažnijih trenutaka u karijeri su mu pjesma „Nek te zagrli netko sretniji“ i nastup na Eurosongu s pjesmom „Nek ti bude ljubav sva“.

Toni je snimio duet „Dolce suono“ sa slavnim tenorom Joséom Carrerasom. Na koncertu koji je José Carreras održao u zagrebačkoj Areni 19.12.2009., Tony je gostovao slavnom tenoru, zajedno sa Celine Byrne. Kao gost Michaela Boltona nastupio je na koncertima u londonskom Royal Albert Hallu. Tony je oduševio englesku publiku svojom izvedbom pjesama „Caruso“ i „O sole mio“.

Odlikovan je Redom Danice hrvatske s likom Marka Marulića, za doprinos kulturi te je višestruki dobitnik Porina i ostalih nagrada. Zadnjih nekoliko godina je među 2 najemitiranija izvođača u Republici Hrvatskoj.

Bio je član žirija u reality showu „Hrvatska traži zvijezdu“.


Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Ne propustite gostovanje Tonija Cetinskog u regiji! Pretplatite se na Ticket Alarm i putem e-maila saznajte sve novosti o izvođaču!

Potvrđivanjem pretplate, pristajete na Uvjeti korištenja i Izjava o zaštiti osobnih podataka