The Beat Fleet

The Beat Fleet  - Ulaznice

Ništa mi neće ovi dan pokvarit

Trenutno ne postoje priredbe traženog izvođača.

Primite obavijest o dostupnosti ulaznica

Ne propustite gostovanje The Beat Fleeta u regiji! Pretplatite se na Ticket Alarm i putem e-maila saznajte sve novosti o izvođaču!

Potvrđivanjem pretplate, pristajete na Uvjeti korištenja i Izjavu o zaštiti osobnih podataka

Bez ocjene

Trenutno nema Fan Reporta za The Beat Fleet. Budi prvi koji će napisati Fan Report

O izvođaču

The Beat Fleet (TBF) je glazbeni hip-hop sastav nastao 1990. godine u Splitu. Članovi su Mladen Badovinac (vokal), Luka Barbić (vokal, elektronika), Aleksandar Antić - Saša (tekst, vokal), Ognjen Pavlović (bas gitara), Nikša Mandalinić (električna gitara) i Janko Novoselić (bubnjevi). Godine 1997.godine izlazi debut album “Ping-pong (umjetnost zdravog đira). Tekstovi su uglavnom govorili o tadašnjem stanju u društvu.


Naklonost publike osvojili su energičnim i originalnim nastupima, kombinirajući rap sa živim instrumentima.


„Maxon Universal“ se pokazao najuspješnijim do sad, s njega je “skinuto” 7 spotova (Šareni artikal, Alles gut, UV zrake, Nostalgična, Tobogan, Papilova, Esej), te je dobio brojne nagrade.
U listopadu 2007. izlazi četvrti studijski album pod nazivom ‘Galerija Tutnplok’ koji je odlično prihvaćen od publike i struke.


U veljači 2009. u sklopu obilježavanja njihovog 25-og rođendana, TBF održava do sad najveći koncert u karijeri, pred 8000 posjetitelja u velikoj dvorani Doma sportova u Zagrebu


Posljednji album „Pistaccio Metallic“ je izašao 2011.