Učitavanje...

Sinéad O'Connor - Ulaznice

Bez ocjene

Napišite Fan Report

Trenutno nema Fan Reporta za Sinéad O'Connor. Budi prvi koji će napisati Fan Report


O izvođaču

LAA PREDSTAVLJA:
SINEAD O'CONNOR
TVORNICA KULTURE
SRIJEDA 15. SIJEČNJA 2020.

Sinead O’Connor dolazi 15. siječnja na svoj premijerni i ekskluzivni zagrebački nastup u Tvornicu kulture, na koncert limitiranog kapaciteta na svega 1.200 ulaznica.

Po mnogima jedan od najvećih talenata glazbene industrije uopće od sredine 80-ih godina prošlog stoljeća do danas, Sinead iza sebe ima izuzetno životopisnu karijeru, omeđenu gomilama skandala, kontroverzi i sjanih pjesama. Njezina verzija Princeove pjesme "Nothing Compares 2 U" jedan je od najvećih pop hitova svih vremena i jedna od najizvođenijih pjesama na radio stanicama unazad 30 godina. Na vrhuncu karijere početkom 90-ih među fanove njezinog rada ubrajala se cijela svita velikih imena kao što su Elton John, Bono, Mary J Blige i mnogi drugi.

Široj mainstream prepoznatljivosti često su smetali mnogobrojni skandali; javni rat s Madonnom, trganje Papine slike na Saturday Night Live emisiji, prekidanje većih koncerata, kao i zahtjevi da ju izbrišu s Grammy nominacija koje je često dobivala.

Usprkos svemu posljednjih godina Sinead doživljava pravi procvat karijere, pa s novim bandom iza sebe redovito rasprodaje koncertne dvorane na Otoku, kontinentalnoj Europi, a nakon zagrebačkoj koncerta kreće i na svoju veliku američku turneju, prvu nakon niza godina. Njezini stari klasici ponovo su aktualni na radio postajama, a koncertni izvještaji govore o njezinim najboljim nastupima unazad 15-ak godina.

Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, pratnja plaća ulaznicu po punoj cijeni.
Djeca do 7 godina ulaze besplatno, uz pratnju roditelja koji plaća ulaznicu po punoj cijeni.

Ulaznice za VIP Galeriju uključuju zaseban šank i wc.

Sinéad Marie Bernadette O'Connor cijenjena je irska kantautorica koja je prodala milijune albuma, osvojila brojne nagrade i još uvijek je jedan od najupečatljivijih vokala na glazbenoj sceni.


Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Prvi saznajte kada vaš omiljeni izvođač dolazi na eventim.hr

Potvrđivanjem pretplate, pristajete na Uvjeti korištenja i Izjava o zaštiti osobnih podataka