Učitavanje...

Slobodne S.A.R.S. ulaznice

Filtrirajte pretragu

location

Bez ocjene

Napišite Fan Report

Trenutno nema Fan Reporta za S.A.R.S.. Budi prvi koji će napisati Fan Report


O izvođaču

Djeca i osobe s invaliditetom ne ulaze besplatno.

Bend koji ruši društvene i zemljopisne granice, Sveže Amputirana Ruka Satriania, vraća se na zagrebačke prostore!
Održat će ne jedan, nego dva koncerta 8. i 9.03. (petak i subota) u zagrebačkom Boogaloo-u! 
Sveže Amputirana Ruka Satriania, popularno znana kao grupa S.A.R.S., vraća se u Zagreb. Dva koncerta koja će održati 8. i 9.03.2019. svojevrsni su hommage legendarnom koncertu, koji su 9.12.2011.godine održali upravo u Boogaloo-u i koji im je bio prekretnica u karijeri. Od tada im popularnost vrtoglavo raste.
Oformljen 2006.godine u Beogradu, S.A.R.S. se od ostalih bendova izdvaja po specifičnom i prepoznatljivom zvuku, koji se može opisati kao mješavina pop/rock/reggae/hip-hopa i srpskog folka. S.A.R.S.- ovci su očito pronašli tajnu formulu za uspjeh; od 2006. godine do danas, izdali su 6 studijskih i jedan live album, održali više od 500 koncerata u regiji i trenutno slove kao jedan od najtraženijih autorskih bendova na prostoru ex YU.
Od prvog mega hita „Buđav lebac“, preko "Debelog lada", "Rakije", "Perspektive", „To rade“ , „Mir i ljubav" te „Lutke“ i „Klinke“ pa sve do današnjih singlova „Živim na Balkanu“, „Ljubav umire“ i "Teško je", drže svoje fanove na „kratkoj uzici“ izdajući album za albumom, nižući hit za hitom tako stvarajući neraskidive veze, koje nekako uspiju produbit još više svojim live nastupima.

S.A.R.S. (kratica za Sveže amputirana ruka Satrianija[1]) srpski je glazbeni sastav osnovan 2006. godine u Beogradu. Njihov zvuk karakterizira širok raspon žanrova; prevladavaju rock, reggae, ska i hip hop, u novije vrijeme pop, a primjetni su i utjecaji tradicionalne srpske glazbe.[2]

Izniman uspjeh na čitavom prostoru bivše Jugoslavije postigli su pjesmom "Buđav lebac", koja je postavljena na YouTube bez ikakve promocije zajedno sa spotom izrađenim praktički bez sredstava na kućnom računalu.[3] Poslije su postigli još veći uspjeh pjesmom "Lutka".

S.A.R.S. je imao prvi koncert u Hrvatskoj u Zagrebu 2009. godine u klubu "Željezničar", koji je bio prepun pred 400-500 ljudi. Popularnost im je rasla pa su u listopadu 2016. u dva dana okupili gotovo 20 tisuća ljudi u Domu Sportova u Zagrebu. S.A.R.S. je tijekom proteklih godina nekoliko puta proputovao cijelu Hrvatsku pa su tako samo 2014. imali 27 koncerata u Hrvatskoj. Na Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku održali su svoj prvi akustični koncert u karijeri u lipnju 2017. S.A.R.S je dosad u svojim pjesmama surađivao sa Sašom Antićem iz TBF-a i Brkovima, od hrvatskih glazbenika, a Filip Dizdar režirao je nekoliko video spotova: "Klinka" (snimljena u Zagrebu), "Ikone pop kulture", "Neka te kraj mene" i "Dane brojim", u kojima su nastupili i hrvatski glumci i statisti.


Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Prvi saznajte kada vaš omiljeni izvođač dolazi na eventim.hr

Potvrđivanjem pretplate, pristajete na Uvjeti korištenja i Izjava o zaštiti osobnih podataka