Učitavanje...

Trenutno ne postoje priredbe traženog izvođača.

Primite obavijest o dostupnosti ulaznica

Ne propustite gostovanje Roger Watersa u regiji! Pretplatite se na Ticket Alarm i putem e-maila saznajte sve novosti o izvođaču!

Potvrđivanjem pretplate, pristajete na Uvjeti korištenja i Izjava o zaštiti osobnih podataka


Bez ocjene

Napišite Fan Report

Trenutno nema Fan Reporta za Roger Waters. Budi prvi koji će napisati Fan Report


O izvođaču

Roger Waters (6. rujna 1943., Great Bookham, Cambridge), rock glazbenik, tekstopisac i skladatelj.

Najpoznatiji je po svojoj bogatoj karijeri u glazbenoj skupini Pink Floyd od 1965.-1985. kao njihov glavni tekstopisac od 1968., jedan od glavnih pjevača (skupa s Davidom Gilmourom), bas gitarist i glavni zvučni programer.

 

Diskografija

Za njegove radove s grupom Pink Floyd, vidi Pink Floyd diskografiju između 1967. i 1985.

(1970) Music from "The Body" - filmska glazba; suradnja s Ronom Geesinom.

(1984) The Pros and Cons of Hitch Hiking

(1986) When the Wind Blows - filmska glazba

(1987) Radio K.A.O.S.

(1990) The Wall Live in Berlin

(1992) Amused to Death

(2000) In the Flesh Live - live

(2003) Flickering Flame: The Solo Years Vol. 1 - kompilacija

(2005) Ça Ira - opera u tri čina

(2005) Ca Ira (Francuska verzija)

(2005) To Kill The Child / Leaving Beirut

Preuzeto s: https://hr.wikipedia.org/wiki/Roger_Waters


Video snimke