Učitavanje...

Prljavo kazalište - Ulaznice

Filtrirajte pretragu

Lokacija

dostupnih Fan Reporta

Napišite Fan Report
  1. Gđa.

    Kristina u Varaždin dana 26.12.2018

    Jučerašnji koncert je bio apsolutno fantastičan! Predivno je pjevati i plesati na hitove omiljenog benda s djecom koja su sada u dobi u kojoj sam i sama bila kada su nastajali ti isti hitovi! A Houra i Bodalec su još bolji sada, puni snage, energije, adrenalina... ma za čistu peticu!!! 😊👏🏻❤️
  2. g.

    oleg valentin u Arena Varaždin dana 26.12.2018

    Odličan koncert i Arena Varaždin je odličan ambient, 25.12.2018 ih slušali u Mariboru, 26.12.2018 Varaždin i šta drugo reči nego da su Top of the Top. Volim jih slušati na njihovom domaćem terenu, i to zbog pjesme "Lupi petama" koju ne možeš čut na SLO turneji (y). Prljavci su uvijek najbolji. Jedino mi fali Dudo (pa nikako nemam ništa protiv novom basisti) ali Dudo je Dudo.

O izvođaču

PRLJAVO KAZALIŠTE RASPRODALO ARENU ZAGREB, DRUGI KONCERT NAJAVLJEN ZA 19. LISTOPADA 

Iako su posljednji studijski album objavili prije sedam godina, publika je očito željna njihovih hitova pa će u Areni Zagreb nastupit dvije večeri 18. i 19. listopada 

Zagrebački rock sastav je najveću hrvatsku dvoranu rasprodao mjesec i pol dana prije prvog nastupa, 18. listopada., kojim obilježavaju 30 godina legendarnog koncerta održanog 17. listopada 1989. godine na tadašnjem Trgu Republike gdje se okupilo više od 250.000 ljudi.

Iako su posljednji studijski album objavili prije sedam godina, publika se očito zaželjela njihovih hitova I energičnih koncertnih nastupa pa će Prljavo kazalište održati još jedan koncert i to 19. listopada., također u zagrebačkoj Areni. 

- Euforija ne jenjava od prve najave stoga nas rasprodana Arena ne iznenađuje. Iako je predviđeni kontingent ulaznica rasprodan, odlučili smo razveseliti one koji su za kupovinu čekali zadnji trenutak pa ćemo danas u prodaju pustiti ulaznice za novi koncert. Prljavo kazalište još je jednom potvrdilo status kultnog banda, a Star Produkcija ponosan je organizator spektakla - izjavio je direktor Star produkcije Alen Ključe dodajući  kako će se ulaznice za drugi koncert, od danas, moći kupiti u sustavu Eventim. 

Bend, koji svira više od 40 godina i jedan je od najznačajnijih na hrvatskoj glazbenoj sceni tako će na najbolji mogući način obilježiti godišnjicu čuvenog koncerta, a sudeći prema dosadašnjim nastupima zagarantiran je pravi rock spektakl. A takav spektakl imali su i lani na stadionu u Kranjčevićevoj ispred 35.000 obožavatelja gdje su obilježili 40 godina impresivne karijere. Nastupi u velikim dvoranama i otvorenim prostorima njihova su specijalnost pa mnogi pamte njihov Božićni koncert 1994. godine na zagrebačkom Dolcu gdje su nastupili ispred 70.000 ljudi. U dugogodišnjoj karijeri objavili su 14 studijskih I osam koncertnih albuma te šest kompilacija I video izdanja. 

Ulaznice za nastup Prljavog kazališta 19. listopada u zagrebačkoj Areni možete kupiti u sustavu i na svim prodajnim mjestima Eventima.

Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno uz pratnju koja plaća punu cijenu ulaznice.
Djeca do 3 godine starosti ulaze besplatno s time da sjede roditeljima u krilu.

U PONUDI - ART TICKET! 

ART TICKET je najljepša uspomena i podsjetnik na nezaboravni koncert te sjajna ideja za poklon! ART TICKET je ulaznica tiskana u boji i sjajan dodatak Vašoj kolekciji ulaznica s Vama najdražih koncerata. ART TICKET moguće je kupiti SAMO uz poštansku dostavu.

Prljavo Kazalište hrvatski je rock bend.

Prvu postavu grupe činili su: Zoran Cvetković – Zok (solo gitara), Nino Hrastek (bas gitara), Tihomir Fileš (bubnjevi), Davorin Bogović (vokal) i  naravno, Jasenko Houra (ritam gitara).

Prvi album benda je izašao 1979. godine pod naslovom "Prljavo kazalište" koji je u tadašnjem društvenom uređenju izazvao sablazan i prešutni bojkot državnih medija zbog angažiranosti svojih tekstova te prozapadnjačke glazbe.

Prvi album Prljavog Kazališta bio je neizbrisiv dokaz njihova iznimna talenta, no tek je drugi, “Crno bijeli svijet”, nagovijestio istinski stvaralački potencijal grupe iz Dubrave što je rezultiralo prodajom od 150 000 primjeraka.

Album “Zlatne godine” izašao je 1985. godine i na njemu se prvi put pojavljuje novi pjevač Mladen Bodalec.

Pjesma “Ruža Hrvatska” (Mojoj majci) postati će prekretnica u karijeri Prljavaca.

Krenula je serija koncerata “Kazališta” na kojima su se skupljale tisuće i tisuće ljudi sa hrvatskim zastavama. Turneja je kulminirala na legendarnom koncertu održanom 17.10.1989. na Trgu Republike u Zagrebu i to je bio dotad najveći skup u povijesti Hrvatskoga naroda. Procjenjuje se da je na koncertu bilo između 250 000 i 300 000 ljudi.

1997. godine bend je proslavio 20.-u godišnjicu i to koncertom sa simfonijskim orkestrom u “Lisinskom”.

2003. godine izlašao je novi album pod nazivom “Radio Dubrava”.
Početak 2009. g. obilježio je spektakularan koncert povodom otvorenje zagrebačke Arene.

Singlom "Možda dogodine" objavljenom 2010. g. Prljavo kazalište je najavilo rad na novom studijskom albumu koji je potrajao dvije godine. Ovaj album označio je svojevrsni povratak Prljavog kazališta na svoj stari prepoznatljiv zvuk.


Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Ne propustite gostovanje Prljavog kazališta u regiji! Pretplatite se na Ticket Alarm i putem e-maila saznajte sve novosti o izvođaču!

Potvrđivanjem pretplate, pristajete na Uvjeti korištenja i Izjava o zaštiti osobnih podataka