Parni valjak - Ulaznice

Filtrirajte pretragu

Lokacija

Bez ocjene

Trenutno nema Fan Reporta za Parni valjak. Budi prvi koji će napisati Fan Report

O izvođaču

⚠️ Vijest koju ste dugo čekali! ⚠️

Parni valjak stiže u Arenu Zagreb 18.4.2020. na finalni koncert turneje #Runda44! 

Za korisnike Mastercard i Maestro kartica, Eventim je pripremio ekskluzivnu prodaju ulaznica koja započinje u srijedu, 12.6. u 10:00 i traje točno 48 sati! Ekskluziva završava, a regularna prodaja ulaznica započinje u petak, 14.6. u 10:00.

Zato potražite ulaznice odmah i osigurajte najbolja mjesta uz Mastercard i Maestro kartice.

Vidimo se 18.4. u Areni Zagreb! 🎸

______________________________

Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.
Djeca do 7 godina ulaze besplatno.

Parni valjak hrvatska je rock grupa. Sastav čine Husein Hasanefendić – Hus, Aki Rahimovski, Marijan Brkić – Brk, Zorislav Preksavec – Prexi, Dalibor Marinković – Dado, Berislav Blažević – Bero, no tijekom postojanja kroz sastav su prošlo različiti i mnogobrojni glazbenici (npr. Jurica Pađen, Bajaga, Johnny Štulić...).


Parni valjak je jedan od najvećih, odnosno najpopularnijih zagrebačkih pop-rock sastava. Osnovan je 1975., a na sceni je do danas, s malom pauzom 1988. godine te četverogodišnjom pauzom od 2005. do 2009. godine. Ova je grupa jedna od "pokretača" čitavog vala rock i pop-rock grupa na ovim prostorima, a izbacila je mnogo hitova, poput: "Lutka za bal", "Stranica dnevnika", "Neda", "Moje dnevne paranoje", "Uhvati ritam", "Jesen u meni", "Ugasi me", "Sve još miriše na nju", "Zastave", "Sunčanom stranom" i drugih.

Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Ne propustite gostovanje Parnog Valjka u regiji! Pretplatite se na Ticket Alarm i putem e-maila saznajte sve novosti o izvođaču!

Potvrđivanjem pretplate, pristajete na Uvjeti korištenja i Izjavu o zaštiti osobnih podataka