One Direction

One Direction  - Ulaznice

Englesko- irska teen senzacija ONE DIRECTION dolazi u Beč!

Planetarno popularni Liam, Niall, Zayn, Harry i Louis dolaze sljedećeg ljeta u Europu & prvi koncert će održati u Beču 10. lipnja 2015.!

Trenutno ne postoje priredbe traženog izvođača.

Bez ocjene

Trenutno nema Fan Reporta za One Direction. Budi prvi koji će napisati Fan Report

O izvođaču

Nova stadionska turneja promovirati će četvrti studijski album, Four, a sigurni smo da neće izostati ni hitovi sa prijašnjih albuma! Očekuje se kako će ulaznice na službenim stranicama biti rasprodane u rekordnom roku, ali ne brinite - Eventim ima rješenje! Od danas u našoj ponudi možete kupiti aranžman koji uključuje ulaznicu i prijevoz na koncert u Beč! Više o ulaznicama i ostalim bitnim informacijama vezanim uz 1D koncert pročitajte OVDJE! • Posjetiteljima mlađima  od 12 godina neće biti dopušten ulaz na područje „pitch standing area“, čak ni kada su  u pratnji odrasle osobe.

 • Posjetiteljima između 12 i 16 godina neće biti dopušten ulaz na teren- područje „pitch standing area“-  osim u pratnji roditelja ili skrbnika (ne više od dvije mlade osobe  po odrasloj osobi)

 • Posjetiteljima ispod 14 godina neće biti dopušteno sjedenje na  rezerviranim sjedalima, osim u pratnji roditelja ili staratelja (ne više od dvije mlade osobe  po odrasloj osobi)

 • Posjetiteljima iznad 14 godina biti će dopušteno sjedenje na  rezerviranim sjedalima i bez pratnje roditelja ili staratelja

 • Posjetiteljima iznad 16 godina biti će dopušteno stajanje na terenu bez pratnje roditelja ili staratelja

 • Roditelji odnosno staratelji moraju imati vlastitu ulaznicu za događanje u moraju paziti na osobe koje su im na skrbi cijelo vrijeme trajanje manifestacije.

 • Jedan Roditelj ili staratelj može pratiti ne više od dvije maloljetne osobe zbog sigurnosnih razloga.

 • Roditelji/ Staratelji moraju biti punoljetne osobe (iznad 18 godina)

 • Maloljetni posjetitelji (ispod 18 godina ) moraju posjedovati dokument pomoću kojih će se moći identificirati- sigiurnosno osoblje na stadionu je ovlašteno od strane organizatora da vrši provjeru identiteta, uključujući identitet odraslih u pratnji malodobnih osoba.

 • Posjetitelji na stadion mogu unjeti samo 0,5L tekućine u tetrapaku. Piće i hrana će biti raspoloživi na stadionu.

 • Zabranjeno je unošenje kišobrana na stadion

 • Mole se posjetitelji da ne unose transparente, igračke i poklone sa sobom.

 • Glasna glazba može oštetiti sluh. Zaštitni čepići za uši će se dijeliti na ulazu u stadion.


Sigurnosno osoblje neće biti u mogućnosti brinuti o sigurnpsti osoba mlađih od 12 godina bez pratnje te stoga  posjetitelji ispod 12 godina neće moći čekati ispred dvorane bez pratnje skrbnika / staratelja. Ostavljanje maloljetnih osoba u redu za ulazak na stadion bez pratnje nije dopušteno - Ernst Happel Stadion nema čekaonicu  ili dnevni boravak za roditelje ili staratelje.


Ulaznice putem naše stranice možete kupiti odmah, dok prodaja ulaznica na našim prodajnim mjestima počinje u subotu 1. studenog.


KUPLJENE ULAZNICE NE MOGU SE OTKAZATI !
One Direction je britansko-irski glazbeni sastav kojeg čine Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles i Louis Tomlinson. Sastav je potpisao ugovor s izdavačkom kućom Syco Records u vlasništvu Simona Cowellanakon što su završili na trećem mjestu sedme sezone X Factora.


Prvi singl grupe "What Makes You Beautiful" izdan je rujna 2011. godne i plasirao se na vrh liste singlova u Ujedinjenom Kraljestvu te u top 10 u drugim zemljama. Njihov debitanski album Up All Night je izdan studenog 2011. godine i debitirao je na drugom mjestu liste albuma u Ujedinjemom Kraljestvu, prodajući 138.681 kopija u prvom tjednu. 21. ožujka 2012. godine njihov album Up All Night je debitirao na vrhu američke glazbene ljestvice Billboard 200, prodajom 176.000 kopija u prvom tjednu, čime je One Direction postao prvi britanski sastav u povijesti na vrhu glazbene ljestvice s debitanskim albumom. "What Makes You Beautiful" osvojio je nagradu za najbolji britanski singl na nagradama Brit, koje su održane 21. veljače 2012.