MILE KEKIN

MILE KEKIN  - Ulaznice

Trenutno ne postoje priredbe traženog izvođača.

Bez ocjene

Trenutno nema Fan Reporta za MILE KEKIN. Budi prvi koji će napisati Fan Report

O izvođaču

Milan Kekin rođen je u Njemačkoj odakle se preselio u BIH, u Tuzlu, gdje je završio sedmi i osmi razred osnovne škole.Nakon smrti oca sa obitelji se preselio u Zagreb. Profesor je njemačkog i engleskog jezika.


U Zagrebu je oformio punk rock sastav Hladno pivo zajedno sa ostalim članovima koji su, kao i Kekin, svi iz predgrađa Gajnice kao i njihov prvi producent Aleksandar Dragaš.


Godine 2001. pjevač Hladnog piva objavio je album U dva oka sa skupinom drugih glazbenika pod imenom "Mile i Putnici". Ostali glazbenici su Vladimir Mirčeta na gitari, Mario Rašić na basu, Kristijan Zebić na bubnju i Viktor Lipić na klavijaturama.


Mile Kekin glumio je u hrvatskoj seriji »Bitange i princeze« erotomana Sašu, kao i u epizodi serije »Zakon!«, kao vozač kombija. Nastupio je i u filmovima »Max Schmelling«, »Vjerujem u anđele«, »Nije kraj«, »Ta tvoja ruka mala« i u filmu »Pjevajte nešto ljubavno« nazvanom po istoimenoj pjesmi Hladnog piva. Najnoviji film koji je snimio je Narodni heroj Ljiljan Vidić u kojem je glumio bankomat.