Marija Šerifović

Marija Šerifović  - Ulaznice

Na osnovu 1 Fan Reports.

Slobodne Marija Šerifović ulaznice

17 tra sub 20:00

Marija Šerifović @ Gripe, Split - ODGOĐENO

Dvorana Gripe, Split
odgođeno

dostupnih Fan Reporta

  1. Maja

    Snježana Jukić u Zagreb, Cibona dana 06.04.2019

    Koncert Marije Šerifović 06. travanja 2019. u Ciboni bio je nešto što se ne zaboravlja. Znala sam da je odlična pjevačica, ali nju čuti u živo - neprocjenjivo. Svaka sekunda ispunjena takvom snagom, emocijom ... davanja sebe pjesmi, muzici, a time publici. Svi istinski ljubitelji umjetnosti koji možda imate predrasude bilo koje vrste ili sumnje - otiđite na Marijin koncert . Mare ti si čudo

O izvođaču

[Obavijest organizatora - Mars koncerti]

Odgođen je koncert Marije Šerifović koji se trebao održati 17.4.2021.

Organizator će uskoro objaviti novi datum i detalje o povratu.

***

Novi termin koncerta Marije Šerifović na Gripama zakazan za 17.4.2021.!

 

Novi termin koncerta Marije Šerifović na splitskim Gripama zakazan je za subotu, 17.4.2021. godine. Kupljene ulaznice za koncert, koji je prvotno odgođen za 23. svibnja, zbog preporuka Nacionalnog stožera i cjelokupne situacije nastale pojavom korona virusa, vrijedit će i za novi datum.

Nakon prošlogodišnjeg rasprodanog solističkog koncerta u zagrebačkoj Ciboni, Marija je, na oduševljenje svojih fanova, napokon zakazala i svoj prvi solistički koncert u Splitu, no nakon razmatranja situacije u dogovoru s organizatorom koncerta, agencijom Mars Koncerti, koncert se prebacuje na 2021. godinu: .

''Pomicanjem datuma održavanja koncerta dajemo svima šansu da dođu, ali i da prije svega budu sigurni da se ništa nepredviđeno neće dogoditi. Svojoj publici poručujem da čuvaju energiju jer će Gripe 2021. gorjeti!'' - poručila je Marija Šerifović. 

Za sve one koji su ulaznice već kupili, a novi termin im ne odgovara, mogu ih vratiti u zadanom roku od srijede, 8.7. do 21.7.2020. na prodajnim mjestima Eventima gdje su ih i kupili, a ukoliko su ulaznice kupljene putem stranice Eventim.hr, neka se jave na info@eventim.hr

Marija Šerifović srpska je pjevačica pop glazbe.


Predstavljala je Srbiju na Eurosongu 2007. s pjesmom Molitva, s kojom je pobijedila. Svoj prvi album "Naj, najbolja" snimila je 2003. Marija Šerifović na srpskoj se glazbenoj sceni ističe svojim snažnim i prodornim vokalom.


Marija je jedan od najboljih ženskih vokala na srpskoj glazbenoj sceni, a njenu interpretaciju karakterizira snažna emocija, specifična boja i jačina glasa.

Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Prvi saznajte kada vaš omiljeni izvođač dolazi na eventim.hr

Potvrđivanjem pretplate, pristajete na Uvjeti korištenja i Izjavu o zaštiti osobnih podataka