Jinx

Jinx  - Ulaznice

Idem tamo gdje je sve po mom!

Trenutno ne postoje priredbe traženog izvođača.

Bez ocjene

Trenutno nema Fan Reporta za Jinx. Budi prvi koji će napisati Fan Report

O izvođaču

DOM SPORTOVA
petak, 04/05/2018

Od prvog velikog hita Jinxa 'Smijem se' prošlo je već punih dvadeset godina, a iako u početku nije bilo 'Easy', Jinxi danas opravdano nose titulu jednog od najprepoznatljivijih i najpopularnijih domaćih bendova koji i dalje svojim uspješnicama osvajaju srca publike.

Od ‘Brazila’, ‘Ljeta’, ’Na plaži’, 'Koliko suza', 'Tamo gdje je sve po mom’, preko 'Na čemu si ti', 'Da smo se voljeli manje', 'Jesmo li dobro?', 'Maradona' i brojnih drugih, Jinxi su svojom prepoznatljivom verzijom alt-popa uvijek iznova potvrđivali svoj status na sceni, što danas cijene ne samo oni koji ih prate od njihovih početaka, već i nova, mlada generacija publike. 

Veliki koncert u Domu sportova bit će zasigurno jedan od najočekivanijih nadolazeće koncertne sezone i prilika da Jinxe vidimo na velikoj pozornici u punom sjaju!

Ulaznice su dostupne već od sutra, 8.12. u sustavu Eventima, a svoje 'Early bird' ulaznice potražite do 14.1.2018. ili do isteka zaliha. U pretprodaji će se prodavati od 15.1. do 15.3., a od 16.3. pa do koncerta ulaznice će se prodavati po redovnoj cijeni. 

CIJENE ULAZNICA:

EARLY BIRD
PARTER | 70 kn
TRIBINA | 85 kn

PRETPRODAJA
PARTER | 90 kn
TRIBINA | 105 kn

REDOVNA
PARTER | 100 kn
TRIBINA | 115 kn


Jinx je naziv hrvatskog pop sastava iz Zagreba, nastalog 1993.