INTERNAUTICA 2018

INTERNAUTICA 2018  - Ulaznice

Trenutno ne postoje priredbe traženog izvođača.

Bez ocjene

Trenutno nema Fan Reporta za INTERNAUTICA 2018. Budi prvi koji će napisati Fan Report

O izvođaču

Međunarodni sajam nautike Internautica i dalje postavlja trendove nautičkoj industriji u jadranskoj regiji. Bilo da se radi o motornim jahtama, gliserima, jedrilicama, gumenim čamcima, katamaranima, brodskoj elektronici, dodatnoj opremi, odnosno sportskim i drugim modnim linijama - možete očekivati sve svoje omiljene brandove, uključujući Absolute, Adler, Azimut, Bavaria, Bayliner, Cranchi, Dreamline, Elan, Ferretti, Fountaine Pajot, Greenline, Hanse, Invictus, Marex, Monterey, Nomadream, Pershing, Quicksilver, Ranieri, Riva, Sealver, Sessa, Sea Ray, Solaris, Windy  i mnoge druge. Naći ćete sve što bi nautičar mogao zatrebati, pa čak i savjet stručnjaka u vezi Vaše sljedeće ekspedicije. 


Gosti će se moći zabaviti na terenu za odbojku na pijesku, u baru na plaži, sudjelovati u natjecanju u stand-up paddlingu ili samo uživati u utrci. Više izložbenog prostora znači i više izlagača, te više novosti iz svijeta nautike - na Internautica 2018. bit će izloženo više od 200 primjeraka glisera, kruzera, jahta, jedrilica i gumenih brodica, a najdulje među njima bit će dugačke oko 40 metara.


Tijekom sajma održat će se i svečanost dodjele ugledne nagrade Adriatic Boat of the Year, kojom se odaje priznanje najboljim brodovima prethodne godine. Partneri sajma ove će godine biti specijalizirani časopisi Navtika Plus (Slovenija), More (Hrvatska), Yachts Croatia (Hrvatska), Nautički magazin (Srbija), Nautika (Srbija) i Barche (Italija), čiji će urednici bio dio žirija koji će odlučiti o nagradama.


Jedan od partnera sajma je i Lexus, pa će posjetitelji imati prilike upoznati Lexus RX Hybrid, automobil koji pokreće spoj električnog i klasičnog motora, te je uslijed toga ekološki prihvatljiv, efikasan i ima odlične performanse.


Među izlagačima na sajmu bit će S-Bikes, slovenska tvrtka čiji proizvod odgovara na mnoge zahtjeve moderne ekološki osviještene mobilnosti, čiji će bicikli biti službeni bicikl sajma. Omogućuje raspon vožnje do 65 km samo jednim punjenjem. Zahvaljujući sklopivu okviru zauzima vrlo mali prostor.


Poseban gost ove godine bit će gospodin Tilli Antonelli, jedan od vodećih dizajnera jahta - tvorac Pershinga i Widera, trenutno na čelu odjela E-Motion kuće Sanlorenzo - koji će predstaviti svoj projekt u okviru Green Avenue. Novi modeli Sanlorenza koriste hibridni pogon (neki od njih i isključivo električni), nudeći uz odlične performanse i pohvalnu efikasnost i sigurnost, sve to uz nisku razinu štetnih emisija.


Ekskluzivni financijski partner sajma ove je godine Vzajemci Skupina, vodeća financijsko-savjetodavna grupa u Sloveniji, koja se može pohvaliti ekipom od 30 financijskih stručnjaka i brigom za više od 20.000 zadovoljnih klijenata, kojima su u 17 godina rada nudili kompletan financijski servis, sve od domaćih i stranih fondova, osiguranja, bankovnih produkata, do savjeta o alternativnim investicijama.


Novosti i pojedinosti o ovogodišnjem programu, prijave i informacije za predstavnike medija dostupni su online. Posjetite www.internautica.netili pišite na booking@internautica.net.


Organizator Internautice 2018. je Studio 37 d.o.o. u sudjelovanju s Marinom Portorož d.d.