IL VOLO

Trenutno ne postoje priredbe traženog izvođača.

3 dostupni Fan Reporti

 1. Il Volo Croatia fan report

  Il Volo Croatia u Padova, Verona dana 03.08.2018

  Odlazak na koncert u Padovu 9. siječnja 2016. godine činio se kao san. Od tada jedina želja bila je da Il Volo dođe u Hrvatsku. Ono što se doživi na njihovom koncertu ne stane u nekoliko riječi. Emocija i energija koju ovaj mladi trio ima je neopisiva. Nakon Padove, uslijedila su još dva predivna koncerta u Veroni (04.07.2016. i 19.05.2017.). Trio je vrlo pristupačan i unatoč svojoj "veličini" i "popularnosti" dečki su vrlo obzirni prema svojoj publici te nađu minutu za svakoga kako bi izmijenili nekoliko riječi. Na svakom od tri koncerta pokušali smo ih približiti Hrvatskoj i evo ga... 2 godine nakon, Il Volo je napokon u Zagrebu! Toplo preporučamo odlazak na ovaj koncert :)
 2. il volo

  vesna moravek u zagreb dana 17.09.2018

  Pratim dečke već nekoliko godina.Slučano sam vidjela njihove spotove na C-music programu i oduševili su me njihovi glasovi. Fantastični su! Konačno dolaze u Zagreb!
 3. Zlatni momci sjajnih glasova

  IL VOLO Croatia u Zagreb dana 07.12.2018

  Dragi posjetitelji drago nam je i velika čast pozvati vas na najveći spektakl u našoj domovini. 21.12.2018. u naš Zagreb stižu predivni momci savršenih glasova čije pjesme gađaju u samo središte duše i srca. Gianluca,. Ignazio i Piero stižu da nam prirede nesvakidašnji spektakl stoga vas od srca pozivamo u Petak 21.12. na spektakl u Areni Zagreb. Vidimo se da uživamo u ovim predivnim ljudima.

O izvođaču

Il Volo je talijanski operni pop trio koji čine bariton Gianluca Ginoble i dva tenora - Piero Barone i Ignazio Boschetto. Svoju glazbu opisuju kao "popera". Svijet su osvojili nastupajući na Euroviziji 2015 koja se održavala u Beču. Osigurali su visoko treće mjesto zahvaljujući glasovima publike i obožavatelja diljem Europe.