IL VOLO  - Ulaznice

dostupnih Fan Reporta

  1. Il Volo Croatia fan report

    Il Volo Croatia u Padova, Verona dana 03.08.2018

    Odlazak na koncert u Padovu 9. siječnja 2016. godine činio se kao san. Od tada jedina želja bila je da Il Volo dođe u Hrvatsku. Ono što se doživi na njihovom koncertu ne stane u nekoliko riječi. Emocija i energija koju ovaj mladi trio ima je neopisiva. Nakon Padove, uslijedila su još dva predivna koncerta u Veroni (04.07.2016. i 19.05.2017.). Trio je vrlo pristupačan i unatoč svojoj "veličini" i "popularnosti" dečki su vrlo obzirni prema svojoj publici te nađu minutu za svakoga kako bi izmijenili nekoliko riječi. Na svakom od tri koncerta pokušali smo ih približiti Hrvatskoj i evo ga... 2 godine nakon, Il Volo je napokon u Zagrebu! Toplo preporučamo odlazak na ovaj koncert :)
  2. il volo

    vesna moravek u zagreb dana 17.09.2018

    Pratim dečke već nekoliko godina.Slučano sam vidjela njihove spotove na C-music programu i oduševili su me njihovi glasovi. Fantastični su! Konačno dolaze u Zagreb!

O izvođaču

TURNEJA IL VOLA SE ODGAĐA ZA 2021.


Opatijski koncert u sklopu turneje “Best of” trebao se održati 1. srpnja,


novi datum održavanja koncerta je 4. srpnja 2021.


 


Zbog trenutne epidemiološke situacije u svijetu, preporukama i odlukama nadležnih službi u svrhu prevencije širenja zaraze koronavirusa (COVID-19), odgađa se ljetna turneja „Best of“ talijanskog opernog pop trija IL VOLO među kojima i nastup 1. srpnja 2020. godine koji se trebao održati na Ljetnoj pozornici u Opatiji. Novi termin održavanja nastupa IL VOLO na Ljetnoj pozornici u Opatiji je 4. srpnja 2021. godine, a već kupljene ulaznice vrijedit će za novi datum.


„Uvažavajući trenutnu situaciju u svijetu vezanu uz COVID-19 koja onemogućuje održavanje međunarodnih turneja u planiranim uvjetima odlučeno je da se ljetna turneja IL VOLA odgodi za 2021. godinu. Zahvaljujemo svima na razumijevanju i jedva čekamo dolazak IL VOLA sljedećeg ljeta“, izjavili su organizatori Alen Ključe iz Star Produkcije i Ernie Gigante Dešković iz Festivala Opatija.


Kupljene ulaznice vrijede za novi datum. Ako vam novi datum ne odgovara, povrat za kupljene ulaznice možete zatražiti od ponedjeljka, 1. lipnja 2020. do srijede, 10. lipnja 2020. Ulaznice se vraćaju na prodajnom mjestu na kojem ste ih kupili. Kupci koji su ulaznice kupili putem weba trebaju se obratiti na info@eventim.hr.

Osobe s invaliditetom u invalidskim kolicima ulaze besplatno uz pratnju koja kupuje ulaznicu po punoj cijeni.

Djeca do 3 godine starosti ulaze besplatno, s time da sjede roditeljima u krilu.


U PONUDI - ART TICKET! 


ART TICKET je najljepša uspomena i podsjetnik na nezaboravni koncert te sjajna ideja za poklon! ART TICKET je ulaznica tiskana u boji i sjajan dodatak Vašoj kolekciji ulaznica s Vama najdražih koncerata. ART TICKET moguće je kupiti SAMO uz poštansku dostavu.
 


SVJETSKA SENZACIJA IZ ITALIJE U OPATIJI


Talijanski trio Il Volo nastupit će 1. srpnja na Ljetnoj pozornici, a ulaznice za glazbeni spektakl možete kupiti od 17. veljače u sustavu Eventim.hr 


Ove godine proslavit će deset godina karijere, jedina su talijanska grupa koja je ostvarila uspjeh na svim kontinentima, a smatraju ih nasljednicima Tri tenora. Operni pop trio koji čine bariton Gianluca Ginoble (25) te dva tenora Piero Barone (26) i Ignazio Boschetto (25) već su održali dva spektakularna koncerta u Zagrebu i Dubrovniku no 01. srpnja u organizaciji Star produkcije i Festivala Opatija prvi put dolaze na Ljetnu pozornicu. Popularni trio je nakon istočnoeuropske i ruske turneje završio uspješno i onu latinoameričku od Meksika do Argentine, a nedavno su startali s nastupima u Americi i Kanadi. Do sada su ova tri talentirana mladića održali više od 300 koncerata u 210 gradova, a njihov maestralan show pogledalo je više od dva milijuna obožavatelja. Da je riječ o vrhunskim pjevačima potvrdila je i Barbara Streisand pozvavši ih kao specijalne goste na 12 koncerata svoje turneje. Na društvenim mrežama imaju više od 2,2 milijuna pratitelja, a njihov najveći hit "Grande Amore" s kojim su 2015. godine nastupali i na Eurosongu u Austriji ima 123,5 milijuna pregleda na You Tubeu. Prvi album “Il Volo” objavili su 2010. godine za europsko, američko i latinoameričko tržite. Već u prvom tjednu dospjeli su na deseto mjesto Billboard 200 - liste najboljih albuma, a vrtoglavi uspjeh prvijenca lansirao ih je u sam vrh glazbene industrije što im je omogućilo dvije nominacije za latinoamerički Grammy za najboljeg novog izvođača i najbolji album. Kao potvrdu toga da ih nazivaju nasljednicima Tri tenora radili su na projektu Notte Magica, koji je posveta Domingu, Carrerasu i Pavarottiju.


Na projektu je kao izvođač i dirigent sudjelovao Domingo, a na albumu se nalaze neke od najpoznatijih pjesama koje je otpjevao slavni trojac. Ovaj hvaljeni projekt emitiran je ne samo u primetimeu televizijskih kuća već i u 500 kina širom svijeta.


Nastup ovih genijalnih mladih pjevača show je koji morate doživjeti, a kako to zvuči uživo moći će se vidjeti 01. srpnja na Ljetnoj pozornici u Opatiji. 

Il Volo je talijanski operni pop trio koji čine bariton Gianluca Ginoble i dva tenora - Piero Barone i Ignazio Boschetto. Svoju glazbu opisuju kao "popera". Svijet su osvojili nastupajući na Euroviziji 2015 koja se održavala u Beču. Osigurali su visoko treće mjesto zahvaljujući glasovima publike i obožavatelja diljem Europe.

Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Ne propustite - IL VOLO U HRVATSKOJ! Za više informacija o događaju i početku prodaje pretplatite se na Ticket Alarm!

Potvrđivanjem pretplate, pristajete na Uvjeti korištenja i Izjavu o zaštiti osobnih podataka