HypeBeats Festival

HypeBeats Festival  - Ulaznice

Na osnovu 1 Fan Reports.

*Turn up the music and turn down the drama.*

Trenutno ne postoje priredbe traženog izvođača.

dostupni Fan Reporti

  1. Petko

    Karlo Petković u Sibenik dana 30.06.2018

    Postovani, Drago mi je vidjet opcenito da je hrvatska obala pocela raditi stvari poput ovog. I da drago mi je vidjeti da rodno mjesto mog oca radi stvari po pitanju promoviranja SEZONE. A ne da u svemu uvijek budu vodice itd. Svak cast na dovodenju Jale Brata i Bube Corelli-a. Trenutno su vodeci glazbenici na cijelom balkanu, a u smisli pravilnog otvaranja cijelog projetka mislim da su njih dvoje pravilna dvojica za potencijalno sirenje za duz cijele dalmacije, a da ne kazem jos Rasta, Coby itd. Sve u svemu vidimo se 07.08. Pozdrav od velikog fana i prije pocetka samog festivala.

O izvođaču

HypeBeats po prvi put u Hrvatskoj!


Dragi naši, 7.8. očekuje vas prava poslastica u špici ljetne sezone. Šibenik će ove godine ugostiti novi koncept urbanog festivala rezerviran za ljubitelje popa, trapa i hip&hop-a. Vodeći izvođači regije Jala Brat & Buba Corelli, Rasta, Connect, Coby, Senidah i SPECIJALNI GOST IZNENAĐENJA izvodit će svoje najveće hitove ispred vatrene publike.


Mjesto održavanja eventa: Šibenik – SRC Ljubica sa početkom u 21h


HypeBeats garantira najbolji provod ovog ljeta. Nemojte propustiti ovaj glazbeno-scenski spektakl jer nas već polako hvata JAKA EUFORIJA!


*Važne informacije*


Cijena ulaznica je jedinstvena. Rezervacija stolova i separea moguća je na +385 95 1997 499.