Hladno Pivo  - Ulaznice

02 lis sub 20:00

HLADNO PIVO

Pivovara Medvedgrad, Zagreb
Dodatne informacije o događaju
otkazano

dostupnih Fan Reporta

  1. svakojako

    Krešo u Malinska,Dom sportova. Jarun, Koprivnica, Šalata, Bundekcest dana 08.11.2017

    1.Skoro emigrirao u Irsku zbog koncerta. 2. U Malinskoj umjesto koncerta gledam supermarket. 3. Šokre košulja i šnajderica Željkica još uvijek čeka da ju isprobaš (košulju naravno). 4. Dajte više taj koncert. 5.Živili😎❤

O izvođaču

[Obavijest organizatora]

Otkazan je koncert Hladnog piva koji se trebao održati 2.10.2021. u Zagrebu.

Povrat sredstava za kupljene ulaznice možete ostvariti na prodajnom mjestu na kojem su ulaznice kupljene.

Kupcima, koji su ulaznice kupili online na www.eventim.hr, povrat je izvršen automatski na terećenu karticu 24.9.2021. Molimo uzmite u obzir kako je nekada potrebno i do 15 radnih dana da povrat bude vidljiv na terećenoj kartici.


***

Prije nešto više od godinu dana je odgođen, a sada vam najavljujemo njegov povratak: u subotu 2. listopada 2021. u dvorište Pivovare Medvedgrad vraća se Craft, Rock & Street Food event Konobar, može Hladno pivo?

Što vas očekuje:

- Razgledavanje Pivovare Medvedgrad

- Predgrupa iznenađenja u 19 h

- Koncert Hladnog piva u 21 h

- Premijera (po drugi put 😃) piva Konobar

- Bogata ponuda piva i hrane


Ulaz na event bit će moguć isključivo uz predočenje EU digitalne COVID potvrde, PCR testa ne starijeg od 72 sata, antigenskog testa ne starijeg od 48 sati i potvrde o preboljenju COVID-19 ne starije od 6 mjeseci. Testiranje neće biti moguće na licu mjesta.


Vrata pivovare otvaraju se već od 17 sati pa ćete do koncertnog dijela večeri moći uživati u rapsodiji dobrih okusa piva i hrane, dobroj muzici i društvu.


Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, pratnja plaća ulaznicu.

Djeca do 7 g. ulaze besplatno, uz pratnju roditelja.

Hladno pivo je hrvatski rock sastav iz Zagreba. Okupio se krajem osamdesetih u zagrebačkom predgrađu Gajnice, da bi već devedesetih postao najpopularniji hrvatski punk rock sastav.

Zbog kritičnog stava prema vladajućem ustroju društva, u svom stvaralaštvu često ismijava lokalne društvene običaje i uvriježene norme ljudskog ponašanja. U glazbenom smislu obilježava ih jednostavan punk rock stil koji je kasnije donekle ublažen rock zvukom.

Sastav ima više od 60.000 prodanih nosača zvuka, odsvirali su mnogo koncerata u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Makedoniji, Njemačkoj, osvojili osam Porina, osam Zlatnih Koogli, dva Crna mačka, jednu nagradu Davorin, te mnoge druge.

Nakon tri albuma kojima su zaključili neslužbenu trilogiju Džinovski, G.A.D. i Desetka, na kojima su spojili ulične i klupske odlike pop punka, punk rocka i hardcore punka, sastav 1999. godine snima album Pobjeda. Postavi se tada pridružio novi član Stipe Mađor-Božinović na trubi. Uz korištenje i drugih instrumenata kao što su klavijature, akustična i slide gitara, obogaćen je njihov osnovni rock stil, ali je album zadobio i popularniji izraz.

Album Šamar pojavio se početkom lipnja 2003., praćen velikim ljetnim hitom "Zimmer Frei". Uslijedila je velika turneja "Dođite po šamar" te njen jesenski nastavak "Okrenite drugi obraz".
Godine 2003. sastav je za isti album dobio i nagradu "Joško Kulušić" Hrvatskog helsinškog odbora, za zaštitu i promicanje ljudskih prava u medijima.

U proljeće 2005. Hladno Pivo je krenulo do tada u najveću glazbenu turneju u karijeri. Najveći koncert do tada održavaju, po prvi puta u velikoj dvorani Doma sportova pred oko 10 000 obožavatelja.

U proljeće 2007. izdali su album Knjiga žalbe i popratili ga turnejom Uz žuju nije sve tako sivo, posjetili su sve veće gradove u Hrvatskoj.

Nakon poduže stanke 16. travnja 2011. objavili su novi album pod nazivom Svijet glamura.


Godine 2015. izdali su album Dani zatvorenih vrata.

Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Ne propustite gostovanje Hladnog Piva u regiji! Pretplatite se na Ticket Alarm i putem e-maila saznajte sve novosti o izvođaču!

Potvrđivanjem pretplate, pristajete na Uvjeti korištenja i Izjavu o zaštiti osobnih podataka