Učitavanje...

Slobodne Hari Rončević ulaznice

Filtrirajte pretragu

location

Bez ocjene

Napišite Fan Report

Trenutno nema Fan Reporta za Hari Rončević. Budi prvi koji će napisati Fan Report


O izvođaču

Hari Rončević slavi 25 godina karijere velikim koncertom u Domu sportova 17. svibnja! 

Glazbenik koji je svojom iznimnom kvalitetom jedan od najosebujnijih među kolegama na sceni, najavljuje veliki koncert u zagrebačkom Domu sportova 17. svibnja ove godine! Riječ je o Hariju Rončeviću koji već dugi niz godina osvaja srca publike brojnim hitovima, a u Domu sportova proslavit će 25 godina bogate karijere.

Brojni Harijevi fanovi složit će se s tvrdnjom kako njega jednostavno ne možete ne voljeti. Ovaj nepopravljivi romantičar iz pjesme u pjesmu sve više osvaja, a bez obzira pjeva li uz podršku klape ili benda, uvijek zvuči posebno. Upravo u Domu sportova pridružit će mu se brojne kolege, a za veliku proslavu svoje karijere priprema još iznenađenja koja će najaviti uskoro.

Hari Rončević široj se javnosti prvi put predstavio 1994. godine na 'Melodijama hrvatskog Jadrana' gdje je za pjesmu 'Getanin' osvojio prvu nagradu struke, ali i simpatije publike. 'I sve dok dišem''Još tvog je poljupca''Moje si more''Kada jednom ovom zafalim se tilu''Kad bi se moga rodit' i 'Kad srce pronađe put' samo su neke od njegovih sjajnih pjesama iz 25 godina bogate karijere koje će publika imati prilike poslušati na velikom zagrebačkom koncertu.

„Evo došao je i taj dan da i ja zasviram u Domu Sportova. Nakon uspješnih nastupa u Lisinskom, ovaj koncert mi je poseban izazov jer tu mogu biti sve što sam bio ovih 25 godina. Od rockera, proroka do “ljubavnog glazbenog gurua“. Upravo to može poslužiti i kao opis svega onog što ćete čuti na koncertu. Nadam se da ću biti posebno inspiriran mojom publikom koja me tijekom svih ovih godina podržavala.“

U svojoj je karijeri Hari autorski surađivao s mnogim kolegama, među kojima se posebno ističu Oliver Dragojević i Doris Dragović. Svojim pjesmama uvijek pokušava udahnuti novi zvuk pritom pazeći da ne izlazi iz prijašnjih okvira. Upravo je to pečat njegove sjajne glazbe po kojem ga mnogi prepoznaju. Dosad je punio dvorane diljem Hrvatske i regije, za njegove koncerte se uvijek traži ulaznica više, a upravo je to glavni poticaj da 25. rođendan karijere proslavi u jednoj od najvećih domaćih dvorana.

Early bird ulaznice su u prodaji u ograničenom kontingentu do 8.3. ili do isteka zaliha po sljedećim cijenama: 

parter | 75 kn
tribine | 95 knOsobe s invaliditetom ulaze besplatno uz obaveznu pratnju koja mora imati ulaznicu.
Djeca do 7 godina ulaze besplatno uz pratnju roditelja koji moraju imati ulaznice.


Hari Rončević splitski je kantautor koji je široj javnosti postao poznat nakon nastupa na „Melodijama hrvatskog Jadrana“ s pjesmom „Getanin“ 1994. godine.

Na njegovim albumima, nalazi se niz nagrađivanih pjesama sa različitih festivala u Hrvatskoj. Tijekom cjelokupne glazbene karijere Hari je često surađivao i sa ostalim hrvatskim pjevačima (Trio gušt, Oliver Dragojević, Doris Dragović i mnogi drugi).

Najveću prekretnicu u dosadašnjoj karijeri predstavlja akustični koncert u HKK Zadar.


Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Ne propustite gostovanje Harija Rončevića u regiji! Pretplatite se na Ticket Alarm i putem e-maila saznajte sve novosti o izvođaču!

Potvrđivanjem pretplate, pristajete na Uvjeti korištenja i Izjava o zaštiti osobnih podataka