Učitavanje...

HALID BEŠLIĆ - Ulaznice

Filtrirajte pretragu

Lokacija

dostupnih Fan Reporta

Napišite Fan Report
  1. Gđica

    Darija u dana 12.04.2019

    Bilo je fenomenalno kao i prije dvije godine. Halid Bešlić je pjevač čije pjesme svakog dignu na noge s tako dobrom atmosferom, rekli bi TAMAN JE.... Hvala Halide na još jednom prekrasnom koncertu i dođi uskoro ponovno!

O izvođaču

Dočekajte zimu uz koncert Halida Bešlića u Čakovcu!

Uz jednu od trenutno najizvođenijih pjesama Halida Bešlića „Taman“ je pravo vrijeme da se najavi koncertni spektakl koji vas očekuje u Čakovcu, 7. prosinca.

U dvorani Graditeljske škole u Čakovcu proživite još jednom svoju mladost uz neke od najljepših pjesama ovog kralja sevdaha kao što su „Prvi poljubac“, „Iznad Tešnja“, „Ja bez tebe ne mogu da živim“, „U meni jesen je“, „Miljacka“, „Malo je malo dana“, „Lavanda“ i mnoge druge koje će Halid izvesti tijekom večeri.

Glazbenik koji godinama puni dvorane diljem svijeta, poznat je i po tome koliko uživa u zajedničkoj sinergiji s publikom. U isti glas pjeva se na njegovim koncertima, a danima nakon prepričavaju se emocije koje ljudi dožive.

Jedan je od najpoznatijih glazbenika na ovim prostorima s karijerom dugom preko četrdeset godina koji i dalje neumorno radi i stvara glazbu koja je toliko posebna i upečatljiva.

Njegova glazba je sveprisutna na raznim događanjima, a rijetko ćete susresti osobu koja nije čula za neki njegov veliki hit!

Uvijek spreman na šalu, otvorena srca i ovoga puta poziva publiku da dođu na koncert u Čakovcu kako bi pisali nove uspomene i uživali u glazbi, jer ona spaja ljude.

Halid je poznat po tome što se publici u potpunosti posvećuje na svakom nastupu, a publika mu tu ljubav uzvraća rasprodanim koncertima. Zbog svog posebnog odnosa s publikom, rado je viđen gost na brojnim koncertima i manifestacijama. Kralj sevdaha nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a svaki koncert je poseban doživljaj jer se publika lako poistovjećuje s njegovim pjesmama.

Prosinac kuca na vrata, a vi budite brzi i već sad osigurajte svoje ulaznice na vrijeme!

 

 Osobe s invaliditetom ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.
Djeca do 12 godina ulaz besplatno.

Halid Bešlić je bosanskohercegovački pjevač narodne glazbe.

Amaterski se počeo baviti glazbom u osnovnoj školi kroz razna kulturno umjetnička društva. Nakon povratka iz vojske svoju glazbenu karijeru je više aktivirao kroz nastupe u poznatim sarajevskim i drugim restoranima. Prvu singl-ploču snimio je 1979. godine od kada počinje njegov uzlazni put uspjeha i popularnosti na bosanskoj, odnosno balkanskoj glazbenoj sceni. Rezultat njegovog rada od 1979. godine do 2003. je 16 snimljenih albuma, kao i dva albuma uživo.

Dobitnik je brojnih nagrada i priznanja za glazbena ostvarenja i dostignuća.


Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Ne propustite gostovanje Halida Bešlića u regiji! Pretplatite se na Ticket Alarm i putem e-maila saznajte sve novosti o izvođaču!

Potvrđivanjem pretplate, pristajete na Uvjeti korištenja i Izjava o zaštiti osobnih podataka