FNC

FNC  - Ulaznice

Bez ocjene

Trenutno nema Fan Reporta za FNC. Budi prvi koji će napisati Fan Report

O izvođaču

Za ulazak na događaj je potrebna važeća COVID potvrda te je obavezno nošenje maske.

Testiranje će biti organizirano dan prije događaja i na dan događaja.


Osijek je najveći slavonski grad i grad koji ima dugogodišnju tradiciju borilačkog sporta. Borilačke priredbe u Osijeku su uvijek vrhunski popraćene i ne sumnjamo da će tako biti i ovog puta kada u grad na Dravi donosimo najjači popis borbi u povijesti promocije.

Osim finalnih borbi ovogodišnje Armagedon MMA lige u kojima nastupaju najtalentiraniji mladi regionalni borci na karti imamo čak šest super borbi na kojima nastupaju proslavljena imena MMA sporta.

Glavni meč večeri između Ivana Erslana i bivšeg UFC borca Henriquea Da Silve iz Brazila, jedna je od najvećih borbi ikad održanih na ovim prostorima.

Prava poslastica za domaću publiku bit će nastup borca iz Osijeka Saše Milinkovića protiv također bivšeg UFC borca Olivera Thompsona iz Engleske.

Nastupa i najveća nada regionalnog MMA sporta Marko Bojković, pobjednik prve sezone Armagedon lige Marko Ostanek, Mario Žgela, Adriana Vuković, redom borci koji garantiraju spektakl u kavezu.

Ovo će biti definitivno naš najveći event do sada, medijski maksimalno popraćen od strane našeg medijskog partnera 24h, te ostalih medija u Hrvatskoj i regiji.