EVITA

EVITA  - Ulaznice

TONY NAGRADA ZA NAJBOLJI MJUZIKL

Za više informacija i/ili sudjelovanje, prijavi se!

Bez ocjene

Trenutno nema Fan Reporta za EVITA. Budi prvi koji će napisati Fan Report

O izvođaču

ORIGINALNI MJUZIKL S WEST ENDA I BROADWAYA
 MONUMENTALNI SHOW
 EVITA @ ARENA ZAGREB  
28. VELJAČE 2018.  • MJUZIKL KOJI SE IZVODI VEĆ 40 GODINA

  • PREVEDEN NA 14 JEZIKA

  • TONY NAGRADA ZA NAJBOLJI MJUZIKL


Mjuzikl Evita, legendarni show autora Tima Ricea i Andrew Lloyd Webbera, kombinira sve najbolje elemente kazališta, a u Zagreb dolazi 28.veljače 2018. Godine.  Ovo remek djelo je osvojilo mnoge nagrade za pjesme ‘Don’t Cry For Me Argentina’, ‘You Must Love Me’ i ‘Another Suitcase in Another Hall’, a osvojio je i Tony nagradu za najbolji mjuzikl.


Nakon iznimno uspješnih Catsa , mjuzikl Evita iz iste produkcijske kuće donosi spektakularan show koji će Zagrebu još jednom donijeti dašak glamura, vrhunske produkcije, plesa i pjesme.


Dok su mnogi upoznati s hollyoodskim blockbusterom iz 1996. godine s Madonnom u glavnoj ulozi, puno bolja verzija u mjuziklu je vjerojatno najbolji opis života Maríe Eve Duarte de Perón. Evita je bila druga supruga argentinskog predsjednika Juana Perona, te je kao prva dama djelovala šest godina do 1952. U javnosti od milja zvana Evita, bila je pravi predstavnik naroda I borac za ženska prava u svojoj zemlji. Za vrijeme svog kratkog životnog vijeka, ostavila je neizbrisiv trag na obespravljene žene I socijalno ugrožene sugrađane, vodila je prvu žensku političku stranku u Argentini te je odradila ogromnu količinu humanitarnog rada u svojoj zemlji.  


S više od 40 godina iznimno uspješnog izvođenja na West Endu I Broadwayu, više od 20 nagrada I prijevoda mjuzikla na 14 jezika, EVITA je doista show koji se ne smije propustiti.


Turneja 2017/2018 je pod produkcijskom kućom Broadway Entertainment Group,a glavni redatelj mjuzikla je Bill Kenwright, poznat po mnogim mjuziklima, glumi i činjenici da je trenutni predsjednik nogometnog kluba Everton.  


Glavnu ulogu u mjuziklu ima sjajna glumica Emma Hatton, poznata po brojnim mjuziklima poput We Will Rock You, Dreamboats and Petticoats i mnogim drugima.


VAŽNE INFORMACIJE:
Cijene ulaznica: od 189 kuna do 499 kuna
****Poseban popust za prvih 300 ulaznica od 50 kuna po ulaznici ***
Osobe s invaliditetom ulaze besplatno, osoba u pratnji plaća punu cijenu ulaznice.
Djeca do 2 godine ulaze besplatno.


Organizator: ART BG Production, Sofia